La ministra de Salut també té un màster de la URJC ple d'irregularitats

Montón hauria començat la seva formació universitària quan la meitat de les assignatures ja havien acabat, i no coneixia alguns professors, segons 'eldiario.es'

Carmen Montón, actual ministra de Salut
Carmen Montón, actual ministra de Salut | CatalunyaDiari.cat

Després de l’afer Cifuentes i el màster a la Universitat Rey Juan Carlos o de l’encara procés obert de Pablo Casado, ara sembla que les irregularitats podrien passar al bàndol del PSOE amb el currículum ple d’irregularitats que presenta la ministra de Salut, Consum i Benestar Social, Carmen Montón.

Segons publica ‘eldiario.es’, l’actual ministra de l’executiu liderat per Pedro Sánchez hauria començat la seva formació universitària quan la meitat de les assignatures ja havien acabat. Tot i això, crida l’atenció que aquesta va acabar amb un 8,43 de mitja, mentre combinava els seus estudis amb la praxi de diputada i portaveu d'Igualtat del PSOE.

Sis assignatures acabades i tres excel·lents

Són les principals irregularitats estudiantils que presentaria el presumpte màster fraudulent de Montón. Sempre segons treu a la llum el mitjà citat, la ministra hauria fet unes assignatures que ja havien acabat, sis d'un total de 12. Assignatures on, de fet, on va treure tres excel·lents, un notable i dos aprovats.

Crida l’atenció, d’altra banda, que un d'aquests excel·lents li va posar Enrique Álvarez Conde, el mateix professor i director de l'institut que va organitzar el màster de Cristina Cifuentes i Pablo Casado.

Cristina Cifuentes y Pablo Casado
Cristina Cifuentes i Pablo Casado, assenyalats per un presumpte màster fraudulent a la Rey Juan Carlos   | cedida

 

Finalment, el mateix mitjà també esmenta que el tracte personal que va rebre l’actual ministra també dista molt del rebut per la resta de l’alumnat i, així mateix, una altra de les professores de la titular de Salut, Laura Ñuño, també està imputada en el cas Cifuentes.

La ministra nega la màxima 

Només una hora després que 'eldiario.es' expliqués l'assumpte sobre el possible màster fraudulent, la ministra Montón ha negat la màxima i ha explicat que oferirà aquest mateix matí una roda de premsa per aclarir la situació


Comentaris

envia el comentari