El nou ministre de Cultura i Esports, Màxim Huerta, va fer diverses piulades en contra de l'independentisme i el futbol

Les xarxes han carregat contra el nou ministre per unes piulades d'allò més polèmiques

Màxim Huerta, en una imatge d'arxiu
Màxim Huerta, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

El nom de Màxim Huerta és un dels més cridaners i sorprenents del nou executiu de Pedro Sánchez. L’escriptor i periodista valencià, més conegut fins al moment per la seva posició de tertulià a ‘El Programa de Ana Rosa’ que pel imminent futur polític, serà el nou ministre de Cultura i Esports.

És per això, doncs, que han estat molts els qui han optat per repassar quin és el llegat que ha deixat a les xarxes al llarg d’aquest temps. I, quina ha estat la sorpresa de molts internautes, quan han vist que el mateix Huerta havia fet diverses piulades on reconeixia que no és massa amant de la pràctica esportiva. Quelcom que sorprèn, ja que ara en serà el màxim responsable estatal.

«Odio els esportistes»

És una de les revelacions més cridaneres que ha fet Huerta al llarg d’aquests anys. Servint-se d’una frase cèlebre d’Umberto Eco, el periodista no va tenir miraments en explicar l’any 2010: «Umberto Eco: 'Odio els esportistes'. Jo, l’esport. Quina manera de sobrevalorar tot allò físic».

Anys després, Huerta hi tornava en una resposta a Carme Chaparro: «No sortirem del pou mentre en aquest país el que faci enfadar és el futbol i el seu món». En aquest sentot, el nou ministre rematava les seves sentències anteriors explicant: «No piulo sobre futbol perquè no en tinc ni puta idea. Perdoneu-me».

Huerta, en contra de l'independentisme 

Màxim Huerta, però, no es va quedar aquí. I és que el nou minstre de Cultura i Esports no es va estar de res per carregar amb duresa contra l'independentisme el maig de 2010. «Em cago en el 'puto' independentista», va explicar aleshores. 

L’any 2014 ja va vaticinar que seria ministre

Les xarxes també s’han fet ressò de dues piulades de l’any 2014, on explicava: «Prometo complir amb les obligacions de ministre... jajaja». Dies després, va fer una piulada amb una emoticona que semblava ser una futura cartera de ministre.


Comentaris

envia el comentari