Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT | Seguiment de la manifestació de la Diada 2019

Unes 600.000 persones han participat a la manifestació de la Diada, segons la Guàrdia Urbana
L'independentisme surt de nou als carrers de Barcelona | Catalunya Diari

 

L’independentisme s’aboca al carrer. Una nova Diada de Catalunya, un nou 11 de setembre, el sobiranisme tornarà a omplir els carrers de Barcelona i enguany ho farà sota el lema ‘Objectiu Independència’. El missatge, doncs, continua sent persistent en una concentració que permetrà veure quin és el pols de l’independentisme a només un mes de la sentència del judici de l’1-O i que, perquè no dir-ho, posa també a prova la unitat entre els partits i la societat.

 

La idea dels organitzadors de la concentració, així mateix, passarà per crear l'efecte d'un estel que naixerà a la plaça d'Espanya i s’estendrà per la Gran Via, el Paral·lel, l’avinguda Maria Cristina, Tarragona i Creu Coberta.

Comentaris
Patricia García Ventura
És una pasada, la gentada que hi ha. A les 12 del migdia el moviment turquesa ja era impresionante, gent de tots colors, edats, els cafès I restaurants plena, la música ambiental. El sò trepitant dels tambores omplian de força l'avinguda, els castellers, ni la pluja ni el sol ens atura. Visca Catalunya Lliure. Bona Diada
M. Antonieta. Magrane' i. Marti
Una . Diada. Innolvidable, any rera any és. Insuperable