Miquel Iceta confessa: «M'han prohibit ballar durant aquesta campanya»

Els assessors del PSC l'han aconsellat que eviti aquest tipus de conductes i que porti sempre corbata per donar imatge de president

Imatge d'Iceta ballant al costat de Pedro Sànchez en l'anterior campanya electoral.
Imatge d'Iceta ballant al costat de Pedro Sànchez en l'anterior campanya electoral. | CatalunyaDiari.cat

Miquel Iceta sorprenia a tothom durant l’última campanya electoral a Catalunya ballant desenfrenadament a ritme de Queen a sobre d’un escenari. Sembla que aquesta imatge no es repetirà durant la campanya del 21-D, i és que com ell mateix ha confirmat en declaracions recollides per ‘El Periódico’: «No es pot ballar, no es pot cridar i s’ha de portar corbata de forma permanent».

Tot això ho explicava durant la presentació a Barcelona del llibre 'Iceta. El estratega del Partido Socialista', del periodista Raúl Montilla. El líder del PSC ironitzava entre riures amb el tema i explicava que la situació a la campanya electoral anterior era «bastant desesperada».

Ganes de ser president

A més, ha assegurat que intentarà ser «bastant disciplinat» tot i que no es pot «descartar res». «Illa és bastant estricte i intentaré obeir. Ara que volem la presidència no podem fer aquestes coses», explicava.

Iceta ha confessat que fa dos anys sentia certa «obligació política» per ser candidat, però ara «tinc ganes de presentar-me i de ser president». A més, ha subratllat que a vegades tendeix a «ser massa sincer i això em porta problemes».

Trajectòria política

Iceta també ha aprofitat l’ocasió per repassar la seva trajectòria en el món de la política i ha defensat els tripartits liderats per socialistes. «La petjada que han deixat al país ha estat enormement positiva», ha afirmat. També ha defensat que «tot hauria anat millor» si el relleu a la Generalitat s'hagués produït el 1999 i no quatre anys més tard, «quan el PSC ja no era tan fort»


Comentaris

envia el comentari