L'emotiu missatge de Josep Rull a Toni Clapés: «El trobo molt a faltar»

El periodista està de baixa per una malaltia des del setembre passat

L'ex conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, ha concedit aquest dimecres, 4 de març, una entrevista al programa 'El Món a RAC1', de Jordi Basté, des de la presó de Lledoners: Rull està empresonat des del 23 de març de 2018, fa gairebé dos anys. Es tracta de la primera entrevista radiofònica a Rull on se li pot sentir directament la veu —fins ara, el reglament penitenciari no permetia fer enregistraments dins de les presons.

Un emotiu missatge de Josep Rull a Toni Clapés

Aprofitant la seva presència a l'emissora privada, però, Rull  ha sorprès amb un detall personal que ha emocionat l'audiència. L'ex conseller empresonat ha enviat una salutació a Toni Clapés, director i presentador del programa de tardes  'Versió RAC1', que es troba de baixa des del passat mes de setembre per una malaltia.

Aquest ha estat el moment en què Rull ha volgut enviar l'emotiu missatge a Clapés:

Rull, un fidel oient de Clapés

L'ex conseller Josep Rull  ha explicat que, en la seva etapa com a membre del govern, solia escoltar el 'Versió RAC1' de Toni Clapés «recorrent Catalunya» amb el cotxe oficial, i que ara té el costum de fer-ho al pati de Lledoners, on els presos poden passar les tardes. Com a oient, doncs, Rull  ha desitjat la «recuperació» de  Toni Clapés i ha expressat que el vol seguir sentint «les properes setmanes, mesos i anys».

També et pot interessar...