Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alcalde de Granollers

Les misterioses roses premonitòries que ha rebut per eleccions l'alcalde de Granollers

L'alcalde de la ciutat fa tres eleccions municipals que rep, dos dies abans, roses que simbolitzen el nombre de regidors que aconseguirà

Alcalde de Granollers
L'alcalde en funcions de Granollers fa anys que rep tantes roses com regidors treurà en les eleccions municipals | Cedida

Durant tres eleccions municipals, l'alcalde de Granollers rep, dos dies abans de la data electoral, un curiós regal en forma de vaticini. El candidat del PSC i alcalde en funcions de Granollers, Josep Mayoral, ha tornat a rebre aquest any, el divendres anterior al 26 de maig, tantes roses com regidors anava a treure el seu partit a les eleccions. Així ho explica el 'Nació Digital', on destaquen que  no és el primer any d'aquest curiós regal, sinó que Mayoral porta tres alcaldies reben unes roses que acaben vaticinat el futur polític del seu partit a la ciutat.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

  

Aquest any, l'alcaldable del PSC va rebre 14 roses i una nota que posava: «14... gairebé 15». Diumenge, Mayoral va obtenir 11.974 vots, el que es tradueix en 14 regidors. L'Ajuntament de Granollers ha destacat que «per Mayoral és una situació que li fa gràcia, i més perquè sempre ho endevina». Pel que fa a l'enviant, firma les cartes i se sap la seva identitat però no es vol fer pública. En tot cas, és algú que no es dedica professionalment al món de l'endevinació.

Pel que fa a la carrera política de Mayoral, és alcalde de Granollers des del 2004, quan va substituir a Josep Pujades. Des de llavor ha sortit reelegit amb majoria absoluta en les eleccions municipals de maig de 2007, en què va obtenir 14 regidors; 2011, quan va tenir 13 representants; 2015, amb 13 regidors i aquest 2019, on n'ha aconseguit 14 regidors de 25.

També et pot interessar...