Els CDR convoquen 3 mobilitzacions aquest vespre a Barcelona

Les mobilitzacions començaran a les 20.00 hores

Manifestants asseguts davant la Delegació del govern espanyol amb cartells de 'Sit and Talk' el 21 d'octubre de 2019
Les mobilitzacions tindran lloc aquest vespre a partir de les 20.00 hores | Cedida

[Actualització 22.11 hores]

Les mobilitzacions convocades aquesta tarda pels CDR s'han produït sense incidents, tot i que els Mossos haurien identificat alguns dels assistents, segons s'ha pogut veure a les xarxes socials. 

Les concentracions han servit sobretot per fer comparacions, especialment a les xarxes, entre les convocades pels CDR i les convocades contra el govern de Pedro Sánchez. 

[Notícia original]

Després de mesos de confinament a causa de la pandèmia que afecta arreu del món, sembla que a poc a poc es va avançant cap aquesta «nova normalitat» i es comencen a reprendre activitats que fins ara havien estat impossibles per l'estat d'alarma. Així doncs, aquest dimecres, els CDR s'han reactivat i tornen les mobilitzacions i les manifestacions al carrer.

Aquest vespre, a partir de les 20.00 hores hi ha tres concentracions en tres punts diferents de Barcelona: Plaça de la Vila de Gràcia, Gran Via entre Plaça Espanya i Plaça Universitat i per últim Plaça Bonanova. 

Respectant les mesures sanitàries

En les diverses publicacions que els CDR han compartit a través de les xarxes socials sobre les convocatòries han recordat que volen «exercir el dret a lliure expressió i protesta» però donada la situació actual d'alerta sanitària es farà «sense posar en risc la salut». És per això que demanen que els participants portin mascareta i respectin en tot moment la distància de seguretat de dos metres entre persones. 

Les mobilitzacions convocades pels CDR arriben un dia després de la manifestació convocada ahir a Barcelona per Arran per mostrar el seu suport als sanitaris que estan lluitant contra el coronavirus. Durant la manifestació es van viure moments de tensió i una dona va acabar detinguda


Comentaris

envia el comentari