Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manifestants asseguts davant la Delegació del govern espanyol amb cartells de 'Sit and Talk' el 21 d'octubre de 2019

Els CDR convoquen 3 mobilitzacions aquest vespre a Barcelona

Les mobilitzacions començaran a les 20.00 hores

Manifestants asseguts davant la Delegació del govern espanyol amb cartells de 'Sit and Talk' el 21 d'octubre de 2019
Les mobilitzacions tindran lloc aquest vespre a partir de les 20.00 hores | Cedida

[Actualització 22.11 hores]

Les mobilitzacions convocades aquesta tarda pels CDR s'han produït sense incidents, tot i que els Mossos haurien identificat  alguns dels assistents, segons s'ha pogut veure a les xarxes socials. 

Les concentracions han servit sobretot per fer comparacions, especialment a les xarxes, entre les convocades pels CDR i les convocades contra el govern de Pedro Sánchez. 

[Notícia original]

Després de mesos de confinament a causa de la pandèmia que afecta arreu del món, sembla que a poc a poc es va avançant cap aquesta «nova normalitat» i es comencen a reprendre activitats que fins ara havien estat impossibles per l'estat d'alarma. Així doncs, aquest dimecres, els CDR s'han reactivat i tornen les mobilitzacions i les manifestacions al carrer.

Aquest vespre, a partir de les 20.00 hores hi ha tres concentracions en tres punts diferents de Barcelona: Plaça de la Vila de Gràcia, Gran Via entre Plaça Espanya i Plaça Universitat i per últim Plaça Bonanova. 

Respectant les mesures sanitàries

En les diverses publicacions que els CDR han compartit a través de les xarxes socials sobre les convocatòries han recordat que volen «exercir el dret a lliure expressió i protesta» però donada la situació actual d'alerta sanitària es farà «sense posar en risc la salut». És per això que demanen que els participants portin mascareta i respectin en tot moment la distància de seguretat de dos metres entre persones. 

Les mobilitzacions convocades pels CDR arriben un dia després de la manifestació convocada ahir a Barcelona per Arran per mostrar el seu suport als sanitaris que estan lluitant contra el coronavirus. Durant la manifestació es van viure moments de tensió i una dona va acabar detinguda