Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diana Garrigosa en una imatge d'arxiu el 10 de desembre de 2019

El món de la política s'acomiada de Diana Garrigosa, la dona de Pasqual Maragall

Quim Torra, Carles Puigdemont, Pere Aragonès i Ada Colau han compartit piulades a Twitter on han enaltit la feina de l'esposa de l'expresident de la Generalitat

Diana Garrigosa en una imatge d'arxiu el 10 de desembre de 2019
El món de la política s'acomiada de Diana Garrigosa, la dona de Pasqual Maragall | Catalunya Diari

Quim Torra ha expressat a través d'un comunicat la «tristesa» per la mort de Diana Garrigosa, esposa de l'expresident  de la Generalitat i exalcalde de Barcelona, Pasqual Maragall. El cap de l'executiu català ha volgut fer arribar «el més sentit condol» a la família i amics de la finada, i li ha volgut agrair «la vocació de servei al país i, aquests últims anys, a la causa de la lluita contra l'alzheimer».

Quim Torra lamenta la mort de Garrigosa

El president de la Generalitat ha vaticinat que el poble català guardarà «un lloc especial» de la memòria «individual i col·lectiva» per a Diana Garrigosa, «amb el seu exemple i el seu caràcter, en agraïment per la feina feta».

De la mateixa manera s'ha expressat el vicepresident del Govern, el republicà Pere Aragonès: «El meu condol i una abraçada ben forta a la família Maragall per la mort de Diana Garrigosa. Descansi en pau», ha escrit a Twitter.

Puigdemont evoca el seu «immens treball» contra l'Alzheimer

L'expresident de la GeneralitatCarles Puigdemont ha evocat aquest dilluns «l'immens treball, generós i incansable» contra l'Alzheimer de Diana Garrigosa, morta aquest dilluns.

En un tuit, ha enviat el seu condol i el seu afecte al seu marit, l'expresident Pasqual Maragall, i a tota la seva família.

En un altre tuit, l'esposa de Puigdemont, Marcela Topor, també ha expressat «tot l'afecte i suport al MH president Maragall, amics i família».

Colau s'uneix a les mostres de condol

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també ha expressat aquest dilluns el seu condol per la mort de Diana Garrigosa, presidenta de la Fundació Pasqual Maragall i esposa de l'expresident de la Generalitat, i l'ha descrita com a dona «forta, discreta i lluitadora contra l'Alzheimer».

«Ningú esperava aquest adéu sobtat a Diana Garrigosa. Una gran dona de Barcelona  per mèrits propis. El meu condol a la seva família i molt especialment al MHP Maragall», ha assegurat l'alcaldessa en una anotació de Twitter.

Garrigosa  ha mort aquest mateix dilluns, han informat fonts de la Fundació Pasqual Maragall.

També et pot interessar...