La Moncloa evita valorar les relacions entre el CNI i l'imam de Ripoll: «Això ja està en un altre àmbit»

Celaá s’excusa en què la qüestió ja es va tractar a porta tancada a la Comissió de Secrets Oficials del Congrés
La portaveu del govern espanyol en funcions, Isabel Celaá, aquest divendres 19/7/2019 en roda de premsa | ACN

 

La vicepresidenta del govern espanyol, Isabel Celaá, ha evitat valorar aquest divendres les informacions del diari 'Público' que apunten a la relació entre el CNI i el cervell dels atemptats de La Rambla i Cambrils del 17 d’agost del 2017, l’imam de Ripoll Abdelbaki es Satty.

 

Preguntada per aquesta qüestió a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Celaá s’ha limitat a recordar que «aquesta qüestió ja va tenir la seva articulació fins i tot al propi Congrés, on el director del CNI, Félix Sanz Roldán, va comparèixer el març del 2018 a la Comssió de Secrets Oficials (a porta tancada) per donar explicacions i informacions al respecte».

 

«No estem en aquest tema»

Ara, segons Celaá, «això ja està en un altre àmbit» i «tot el que es pugui aportar des del govern es farà, però no estem en aquest tema» perquè «ja està substanciat al Congrés dels Diputats». «En fi, que Defensa o qui tingui més informació si se li demana... ja sap que el govern col·labora absolutament amb estaments judicials i policials», ha conclòs.

 

També et pot interessar...