MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

Mònica Terribas contesta a la denúncia del PP explicant que «les paraules no es poden tancar en una gàbia»

La presentadora de 'El matí de Catalunya Ràdio' ha reclamat «llibertat» per a les opinions periodístiques
Mònica Terribas, no s'arronsa amb la denúncia interposada pel Partit Popular | CatalunyaDiari.cat

 

Sense embuts. Així és com Mònica Terribas ha contestat a la denúncia presentada aquest dijous, 30 de novembre, pel Partit Popular. El partit liderat per Xavier García Albiol va presentar una denúncia a la Junta Electoral Provincial de Barcelona per, implícitament, emprar els conceptes «consellers empresonats» i «Govern a l’exili» per referir-se a Carles Puigdemont i als membres del seu Govern.

 

La presentadora de ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, però, ha contestat avui a la denúncia afirmant que «les paraules no es poden tancar dins d'una gàbia. Volen soles». Així, amb una picada d’ullet a Montserrat Roig —idearia de la frase—, la periodista barcelonina ha volgut contestar a la denúncia interposada pel Partit Popular i la Junta Electoral.

 

No s'arronsa

«Sense eleccions generals, sense llibertat de premsa, sense llibertat d'expressió i reunió, sense la lluita lliure d'opinions, la vida en totes les institucions públiques s'extingeix i es converteix en una caricatura de si mateixa en la qual només queda la burocràcia com a element actiu», ha sentenciat Terribas. Així mateix, la periodista ha optat per citar intel·lectuals i autors que han «apel·lat a la llibertat» com Albert Camus, Rosa Luxemburg, Noam Chomsky o George Orwell.

 

‘La Portada’ d’aquest divendres —espai d’opinió del seu programa pel qual va ser denunciada— ha acabat amb un taxatiu: «Des dels mitjans públics, creiem en aquestes paraules. I, per això, persistim i persistirem en l'intent que no trontollin mai en la foscor».

 

El PP de Xavier García Albiol, ideari de la denúncia | Cedida

 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris