Montesinos tanca la porta del PP a l’abstenció per investir Sánchez

El vicesecretari popular retreu al PSOE que s’acosti als partits independentistes «que van fer intentar esmicolar la constitució»

Pablo Montesinos
Pablo Montesinos ha dit que no facilitarà el govern a Sànchez | Catalunya Diari

El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha refusat la possibilitat que el seu partit s’abstingui en un nou intent d’investidura del candidat socialista Pedro Sánchez passat l’estiu. «No facilitarem sota cap concepte la investidura de Sánchez ni la de cap dirigent del PSOE», ha sentenciat Montesinos aquest dissabte durant la inauguració de l’Escola d’estiu de les Noves Generacions del PP a Màlaga.

Montesinos ha retret al líder socialista que busqui el suport dels partits independentistes «que van fer intentar esmicolar la constitució i l’estatut d’autonomia» i li ha llençat un desafiament: «Estarà el PSOE disposat a abstenir-se davant d’un govern constitucionalista, reformista, liderat per Pablo Casado en el cas que Sánchez no aconsegueixi el suport necessari?».

També et pot interessar...


Comentaris
Ester
Que es pot esperar d'un partit de dretes, sempre que unes eleccions les han guanyat l'esquerra, ells MAI han tingut responsabilitat de país, només volen estar al poder pr afavorir el seu partit i les seves butxaques. Són partits irresponsables i sempre portaran un país al desastre, tal com han fet els "Peperos"

envia el comentari