Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Adolfo Valverde durante un acto de su partido

Mor Adolfo Valverde, candidat de Ciutadans a Galícia

El pròxim regidor de ciutadans a l’Ajuntament de Baiona ha mort als 46 anys davant de casa seva

Adolfo Valverde ha perdido la vida de forma repentina
Adolfo Valverde ha mort a la porta de casa seva just abans d'anar a treballar | Twitter

 

El partit de Ciutadans s’ha aixecat avui amb una mala notícia: la mort d’un dels seus candidats a l’alcaldia. Adolfo Valverde, de 46 anys i candidat a l’alcaldia per la ciutat de Baiona, Pontevedra, ha mort de forma sobtada molt a prop de casa seva.  Segons han informat fonts de la formació, Valverde sortia de casa per anar a treballar després d’haver sortit a córrer i ha mort per causes, de moment, desconegudes.

Segons ha informat ‘La Voz de Galicia’,  la Guàrdia Civil i la Policia Local s’han vist obligades a tallar la zona de tràfic del tram on ha succeït la mort fins que s’ha pogut procedir amb l’aixecament del cos, a les 9.00 hores.  Ara, s’espera que l’autòpsia desveli el motiu de la mort però es creu que, a l’haver sortit a córrer, podria haver patit una indisposició o un problema mentre feia exercici.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Ciutadans, consternat per la notícia

En les passades eleccions municipals, celebrades el 26 de maig, Adolfo Valverde va ser número 1 de Ciutadans a Baiona, Ajuntament on la formació tenia una acta de regidor. El pròxim 15 de juny, Valverde havia de prendre opressió del càrrec com a únic representant de la seva formació a l’Ajuntament. Ciutadans ha volgut agrair la seva feina i compromís a Valverde: «Un gran company ens ha deixat avui, alegre i il·lusionat treballant sempre per Baiona».

Diversos companys de partit ja han mostrat el seu condol a través de les xarxes socials. Ho ha fet, per exemple, la diputada de Ciutadans a Ponevedra, Beatriz Pino i el candidat del mateix partit a l’Ajuntament de Vigo, Javier Alonso, entre d’altres. Cal destacar que el partit no ha pres encara cap decisió sobre que ocuparà ara el càrrec de Valverde a la seva localitat.

També et pot interessar...