Mor César Arrizabalaga, exalcalde de Montcada i Reixac que va dimitir pel 'cas Pretòria'

Ha perdut la vida de manera sobtada al seu domicili als 65 anys

CÉSAR ARRIZABALAGA
César Arrizabalaga amb la seva successora al càrrec, Maria Elena Pérez | Catalunya Diari

L'exalcalde de Montcada i Reixac César Arrizabalaga ha mort de manera sobtada a l'edat de 65 anys. L'antic batlle de la població del Vallès Occidental va perdre la vida al seu domicili. L'any 2010 es va veure a renunciar al càrrec després que el seu nom sortís vinculats en els informes del 'Cas Pretòria', tot i que en cap moment va ser investigat. 

15 anys al ple i 11 com alcalde

La seva entrada al consistori vallesà es va produir el 1995. Llavors va ser escollit com a un dels membres del grup municipal del PSC. Quatre anys després seria nomenat alcalde, convertint-se en el primer batlle socialista i prenent el relleu de l'històric primer alcalde de la democràcia de Montcada, José María Campos Fernández. 

Entre 1999 i 2010 va tenir la vara de comandament de Montcada i Reixac fins que va donar el relleu a María Elena Pérez. La formació socialista, de la qual va ser primer secretari, ha lamentat la pèrdua «d'un company i alcalde» que tenir «una dècada d’avenços, encerts i reptes que va encarar amb tota la seva voluntat de treball». L'ajuntament de Montcada també ha volgut mostrar les seves condolences a familiars i amics. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari