Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pasqual Maragall i la seva dona Diana Garrigosa a Barcelona el 27 de novembre del 2007

Mor Diana Garrigosa, dona de l'expresident Pasqual Maragall

Ha traspassat amb 76 anys a la ciutat de Barcelona, tal com han confirmat fonts familiars

Pasqual Maragall i la seva dona Diana Garrigosa a Barcelona el 27 de novembre del 2007
Diana Garrigosa ha mort aquest dilluns amb 76 anys   | Gtres

Aquest dilluns ha mort de manera sobtada Diana Garrigosa, parella de l'expresident Pasqual Maragall. La dona ha mort a la ciutat de Barcelona amb 76 anys. La seva vida ha estat molt vinculada a la del seu marit, i també al PSC, formació en la qual va militar fins a l'any 2006, quan va abandonar en saber que Maragall ja no es presentaria com a candidat a la Presidència de la Generalitat. Garrigosa era llicenciada en econòmiques i professora d'informàtica i va tenir tres fills amb Maragall.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Garrigosa  era la cara visible de la Fundació  Pasqual Maragall  de lluita contra l'Alzheimer, la malaltia que pateix l'expresident. Aquests últims anys Garrigosa havia exercit com a portaveu de Maragall motiu pel qual el 2011 va ser l'encarregada de fer el discurs d'agraïment després que 'Bicicleta, cullera, poma' rebés el Goya a la millor pel·lícula documental. Un film que aprofundia sobre la malaltia que l'expresident pateix i que tots dos van protagonitzar.

Personalitat del món de la política s'acomiaden de Diana

La primera a reaccionar a la trista notícia i mostrar el seu suport a familiars i amics ha estat la Delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, del PSC, seguida de la portaveu de JxCat, Laura Borràs i la Consellera de Presidència i Portaveu del Govern, Meritxell Budó. També ho ha fet l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

També et pot interessar...