Mor Diana Garrigosa, dona de l'expresident Pasqual Maragall

Ha traspassat amb 76 anys a la ciutat de Barcelona, tal com han confirmat fonts familiars

Pasqual Maragall i la seva dona Diana Garrigosa a Barcelona el 27 de novembre del 2007
Diana Garrigosa ha mort aquest dilluns amb 76 anys   | Gtres

Aquest dilluns ha mort de manera sobtada Diana Garrigosa, parella de l'expresident Pasqual Maragall. La dona ha mort a la ciutat de Barcelona amb 76 anys. La seva vida ha estat molt vinculada a la del seu marit, i també al PSC, formació en la qual va militar fins a l'any 2006, quan va abandonar en saber que Maragall ja no es presentaria com a candidat a la Presidència de la Generalitat. Garrigosa era llicenciada en econòmiques i professora d'informàtica i va tenir tres fills amb Maragall.

Garrigosa era la cara visible de la Fundació Pasqual Maragall de lluita contra l'Alzheimer, la malaltia que pateix l'expresident. Aquests últims anys Garrigosa havia exercit com a portaveu de Maragall motiu pel qual el 2011 va ser l'encarregada de fer el discurs d'agraïment després que 'Bicicleta, cullera, poma' rebés el Goya a la millor pel·lícula documental. Un film que aprofundia sobre la malaltia que l'expresident pateix i que tots dos van protagonitzar.

Personalitat del món de la política s'acomiaden de Diana

La primera a reaccionar a la trista notícia i mostrar el seu suport a familiars i amics ha estat la Delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, del PSC, seguida de la portaveu de JxCat, Laura Borràs i la Consellera de Presidència i Portaveu del Govern, Meritxell Budó. També ho ha fet l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari