Mor el pare d’Irene Montero

Clemente Montero ha mort aquest mateix dilluns a casa seva a Madrid

Imagen de Irene Montero junto a Pablo Iglesias
Imatge d'Irene Montero al costat de Pablo Iglesias | CatalunyaDiari.cat
 

Clemente Montero, el pare d'Irene Montero, ha mort aquest dilluns. La diputada i número 2 de Podem, així com la parella de Pablo Iglesias ha rebut la notícia de la mort del seu pare de forma completament inesperada. La defunció de Montero podria haver-se produït per una llarga malaltia, segons apunta el mitjà 'OKdiario'.

El pare d'Irene Montero ha mort aquest dilluns 11 de juny a casa seva de Madrid. La notícia ha deixat devastada a tota la família, en particular a la diputada de Podem que ha hagut de viure un dels pitjors moments de la seva vida justament estant embarassada de bessons, fruit de la seva relació amb Pablo Iglesias, i que naixeran entre setembre i octubre d'aquest any.

El pare d'Irene Montero ha mort aquest dilluns a casa seva

El pare de la diputada de Podem va néixer a Tornellas, un municipi de la província d'Àvila, a Castella i Lleó. Clemente va treballar durant anys en una empresa dedicada al transport i a les mudances. Posteriorment, amb la seva dona va traslladar-se fins a Madrid, on ja va néixer Irene. El seu poble natal sempre va estar molt present i sempre que podien, realitzaven escapades, sobretot durant l'estiu.

Clemente Montero serà traslladat al cementiri durant el migdia d'aquest dimarts. Justament abans, al voltant de les 10.30 hores se celebrarà una petita missa al mateix tanatori de la M-30, on des de dilluns està instal·lada la capella. La família ja ha rebut la visita de nombrosos familiars i amics íntims que els han donat tot el suport i el condol en un dels moments més difícils.

Irene Montero y Pablo Iglesias
Irene Montero i Pablo Iglesias | Cedida

 

Irene Montero, en el pitjor moment de la seva vida

Segons alguns mitjans, la mort de Clemente Montero podria haver-se degut a una llarga malaltia, tot i que igualment, la notícia ha deixat commocionada a tota la família. En aquests moments, Irene està vivint un dels pitjors moments de la seva vida, i el seu feliç embaràs s'ha vist marcat per la tràgica mort del seu pare.

Cal recordar que fa només uns mesos que Irene Montero i Pablo Iglesias van anunciar la bona notícia que estaven esperant bessons: «Pablo i jo hem emprès un camí que en els pròxims mesos regirarà les nostres emocions, transformarà el meu cos i omplirà les nostres vides de bellesa i algunes nits sense dormir. Estic embarassada de gairebé 13 setmanes, i dins de mi creixen dues criatures que, si tot va bé, naixeran entre setembre i octubre».


Comentaris

envia el comentari