Mor el pare de Mariano Rajoy

Ha mort als 97 anys i Rajoy esmentava a les seves memòries que era «la persona que més m'ha marcat en aquesta vida»

Mariano Rajoy ha conegut avui la mort del seu pare als 97 anys
Mariano Rajoy ha conegut avui la mort del seu pare als 97 anys | CatalunyaDiari.cat

El pare de Mariano Rajoy ha mort als 97 anys. El pare de l'expresident del govern espanyol i màxim mandatari del Partit Popular era jutge i va ser president de l'Audiència Provincial de Pontevedra, a Galícia, entre els anys 1969 i 1986. 

«La persona que més m'ha marcat en aquesta vida ha estat el meu pare», va remarcar el mateix Mariano Rajoy sobre el seu pare, Mariano Rajoy Sobredo, a les seves memòries 'En confiança: la meva vida i el meu projecte de canvi per a Espanya'. 

El Partit Popular, així mateix, ha anunciat que modifica la seva agenda prevista per aquests dies i Pablo Casado —qui ja ha traslladat el seu dol a la família per Twitter— es desplaçarà a Galícia al llarg de les pròximes hores per assistir al funeral. 

«El meu pare, la persona que més m'ha marcat»

Mariano Rajoy Sobredo ha mort aquest dijous als 97 anys
Mariano Rajoy Sobredo ha mort aquest dijous als 97 anys | CatalunyaDiari.cat

 

De fet, en una ressenya del seu llibre recollida a la pàgina de la 'FAES', destaquen. «Un pare que és exemple i jutge, no només de professió. Un pare que s'aixecava amb ell a les cinc de la matinada durant els últims anys de facultat per ajudar-lo, com a mestre, a preparar les oposicions i aprovar-les en temps rècord, amb només 23 anys», relaten mentre també afegeixen: «Un pare que és avui el seu home de confiança; potser l'únic de veritable confiança. I un pare que li va marcar des de ben petit: ‘pocs empipaments, poques ordres; i molt d'exemple i sentit de la responsabilitat'». 


Comentaris

envia el comentari