Mor el pare de Mariano Rajoy

Ha mort als 97 anys i Rajoy esmentava a les seves memòries que era «la persona que més m'ha marcat en aquesta vida»
Mariano Rajoy ha conegut avui la mort del seu pare als 97 anys | CatalunyaDiari.cat

 

El pare de Mariano Rajoy ha mort als 97 anys. El pare de l'expresident del govern espanyol i màxim mandatari del Partit Popular era jutge i va ser president de l'Audiència Provincial de Pontevedra, a Galícia, entre els anys 1969 i 1986. 

 

«La persona que més m'ha marcat en aquesta vida ha estat el meu pare», va remarcar el mateix Mariano Rajoy sobre el seu pare, Mariano Rajoy Sobredo, a les seves memòries 'En confiança: la meva vida i el meu projecte de canvi per a Espanya'. 

 

El Partit Popular, així mateix, ha anunciat que modifica la seva agenda prevista per aquests dies i Pablo Casado —qui ja ha traslladat el seu dol a la família per Twitter— es desplaçarà a Galícia al llarg de les pròximes hores per assistir al funeral. 

 

 

«El meu pare, la persona que més m'ha marcat»

Mariano Rajoy Sobredo ha mort aquest dijous als 97 anys | CatalunyaDiari.cat

 

De fet, en una ressenya del seu llibre recollida a la pàgina de la 'FAES', destaquen. «Un pare que és exemple i jutge, no només de professió. Un pare que s'aixecava amb ell a les cinc de la matinada durant els últims anys de facultat per ajudar-lo, com a mestre, a preparar les oposicions i aprovar-les en temps rècord, amb només 23 anys», relaten mentre també afegeixen: «Un pare que és avui el seu home de confiança; potser l'únic de veritable confiança. I un pare que li va marcar des de ben petit: ‘pocs empipaments, poques ordres; i molt d'exemple i sentit de la responsabilitat'». 

Més notícies de la categoria Política