ÚLTIMA HORA

🔴 Segona mort provocada pel coronavirus a Itàlia

44 persones i 5 mossos ferits en els aldarulls de la passada nit a Barcelona

Un dels 5 mossos seria el ferit greu en caure d'un vehicle policial en marxa
El camió d'aigua dels Mossos ja ha entrat en acció | Anonymous Catalunya

Actualització 27/10/2019 8.00h

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre en el marc de les protestes de la passada nit de dissabte un total de 44 persones, dues a Mataró i, la resta, en els aldarulls produïts al centre de Barcelona. No hi ha cap persona ferida greu, segons el balanç de, gairebé, la 1 de la matinada. Dels atesos, sis persones van ser traslladades a centres mèdics, hi va haver 15 altes en el mateix lloc i nou atencions seguien en curs en el moment del balanç a mitjanit. En canvi, Sanitaris per la República han xifrat el nombre d'atesos en 73, amb quatre derivacions al SEM.

 

Per altra banda, hi ha cinc mossos d'esquadra ferits, entre els quals es trobaria l'agent traslladat a un centre mèdic en estat greu, ja que va caure d'un vehicle policial en marxa. Fonts sindicals han explicat que pateix una luxació al genoll i policontusions.

 

 

Actualització 26/10/2019 23.ooh

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat un agent dels Mossos d'Esquadra a l'hospital ferit greu pels aldarulls que s'han produït a la zona de Via Laietana i plaça Urquinaona, segons han informat fonts policials. L'agent hauria caigut d'un vehicle policial en marxa.

 

 

El SEM ha atès quatre persones fins a les 22 hores, amb dues altes en el mateix lloc i un trasllat a un centre hospitalari. Totes es troben estat lleu. Sanitaris per la República assegura que ha atès 40 persones, i se n'han evacuat tres.