Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quatre agents de la BRIMO visiten un dels policies ferits a Barcelona

Quatre mossos visiten els policies ferits durant els aldarulls de Barcelona

Sallent destaca que els policies han complert el seu objectiu: garantir els drets i llibertats dels ciutadans

Quatre agents de la BRIMO visiten un dels policies ferits a Barcelona
Quatre agents de la BRIMO visiten un dels policies ferits a Barcelona | Cedida

Quatre agents de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra han visitat aquest dijous als antidisturbis de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) ferits en alguns dels aldarulls en els que es va veure sotmesa la Barcelona i que continuen hospitalitzats arran de les ferides que van patir durant les actuacions de la setmana passada. 

S'han fotografiat amb un dels ferits

Alguns agents del cos català han decidit visitar els centres hospitalaris on romanen ingressats alguns dels agents de la Policia Nacional com l'Iván, adscrit a la comissaria de Vigo, que es troba a l’Hospital de Sant Pau en estat molt greu a causa d'un traumatisme cranioencefàlic.  També han visitat l’Hospital Sagrat Cor, on continua ingressat un altre policia qui, afortunadament, es troba en estat de menor gravetat,  segons informa 'el Periódico'.

La imatge d’unitat ha estat confirmada pel comissari cap dels Mossos, Eduard Sallent, que aquest passat dijous va valorar la col·laboració entre cossos. Segons el comissari, tant els Mossos d'Esquadra, com Cos Nacional de Policia (CNP) i la Guàrdia Civil, ha complert el seu objectiu gràcies a un dispositiu comú que ha permès: garantir els drets i llibertats de tots els ciutadans.

També et pot interessar...