Un motorista s'enfronta amb els manifestants de la Meridiana de Barcelona

Avui és la 120a nit que els manifestants tallen la via per protestar contra la sentència del procés

Talls a l'avinguda Meridiana de Barcelona
Una multitud de persones tallen nit rere nit la Meridiana de Barcelona des de la publicació de la sentència del procés | Twitter

Un motorista s'ha enfrontat amb els manifestants que tallen la Meridiana aquest dilluns al vespre. Tal com es pot veure en el vídeo, l'home, que no s'ha tret el casc en cap moment, ha arremès contra la multitud, que no el deixava creuar el tall. A crits de «deixeu-me en pau, coi» ha intentat desfer-se dels manifestants i ha empès alguna persona. Poc després, ha redreçat la moto, amb la clara intenció de marxar de la via, però immediatament l'han prohibit fer-ho i l'han colpejat, fet que ha enfadat encara més el motorista.

Avui és la 120a nit que els manifestants tallen la Meridiana de Barcelona per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem que va condemnar els líders del procés per sedició i malversació de fons.

Problemes amb els ultres

El passat 30 de gener, un grup d'ultres va agredir una dona. La van llançar a terra i van colpejar-la amb puntades de peu després que ella els digués «fatxes». La víctima havia intentat enfrontar-se amb ells abans que tingués lloc l'agressió. Els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir per detenir l'agressió emportant-se la dona del lloc. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari