ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Movistar + se'n riu dels aldarulls a Catalunya

El programa de David Broncano ha tractat amb una mica d'humor tota la situació que està vivint Catalunya

'La Resitencia' utilitzaq l'humor per tractar el tema de Catalunya
'La Resitencia' imitant els Mossos d'Esquadra | Twitter

L'humor negre, la ironia i l'espontaneïtat són els principals elements que fan que 'La Resistencia' sigui un programa diferent, motiu pel qual acaba de rebre el premi Ondas. Els aldarulls de Catalunya també han estat comentats al programa amb aquests elements tan característics.

  

David Broncano és un dels còmics que més atrau, el seu estil el diferencia de la resta. Habitualment, el presentador arriba al programa sense preparar-se massa el guió tal com ell ha reconegut en diverses ocasions. Ell mateix, juntament amb la cúpula del programa van decidir comentar la situació de Catalunya d'una manera diferent, més relaxada i amb humor, encara que també han manifestat el seu malestar i han condemnat totes les agressions.

El Twitter del programa no té mesures

El Community Manager del programa de Movistar + sempre acostuma a penjar tuits molt ocurrents i molt originals. La seva guerra amb Piqué és tota una juguesca que tant el futbolista com el programa aprofiten per fer riure al públic. Doncs ara, ha estat torn de Catalunya, concretament dels Mossos d'Esquadra, que han estat imitats.

Malgrat que al programa sempre han manifestat el seu respecte amb la situació, les xarxes han criticat algunes actuacions, com un tuit del programa que ha provocat alguns comentaris negatius. En el tuit en qüestió, apareix un GIF de Jorge Ponce fent foc, sota el comentari de 'Barcelona is on fire'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari