El Museu de Cera de Madrid retira la figura de Mariano Rajoy

El museu ja treballa amb la figura de cera de Pedro Sánchez

Mariano Rajoy, en una imatge d'arxiu
Mariano Rajoy, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

La Moncloa no és l'única institució de la qual Mariano Rajoy ha hagut de marxar aquesta setmana. Després de prosperar la moció de censura presentada pel PSOE, i el Museo de Cera de Madrid no va perdre ni un minut en dur a terme el seu propi relleu de president del govern espanyol. 

El museu va publicar al seu compte de Twitter una fotografia de la figura de cera de Mariano Rajoy amb el missatge: «Mariano Rajoy abandona també el Museo de Cera de Madrid...». Així doncs, el ja expresident espanyol ha hagut d'abandonar el seu lloc al museu de cera madrileny.

  

El Pedro Sánchez de cera, en procés

Una estona més tard, el Museo de Cera de Madrid va tornar a fer una piulada relacionada amb el relleu en el govern espanyol. Aquesta vegada, juntament amb un vídeo, el museu anunciava al públic que els seus escultors ja es troben treballant en el disseny del nou president espanyol, el socialista Pedro Sánchez. 

Al vídeo que el museu va compartir, es pot veure com la càmera entra a l'obrador i, a sobre la taula, hi ha el bust de Pedro Sánchez. Si aquest dissabte Sánchez ha pres possessió del seu càrrec, d'aquí a pocs dies, doncs, prendrà possessió del lloc de president de la sala de la Moncloa del Museo de Cera de Madrid. 

Si bé s'han donat casos que les figures de cera són autèntiques aberracions que no s'assemblen als seus models ni en el blanc dels ulls, sembla que no serà el cas de la figura de Pedro Sánchez.

Un usuari ha compartit a Twitter una fotografia del bust del nou president espanyol que, malgrat que encara sigui un primer treball i no el definitiu, el cert és que la figura de Pedro Sànchez està molt ben aconseguida. Per jutjar la semblança entre el Pedro Sánchez de carn i ossos i el de cera, però, caldrà esperar a la seva versió definitiva. 


Comentaris

envia el comentari