rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El nebot de Josep Rull: «El meu tiet viu envoltat de condemnats per crims de sang»

Nacho Rull ha publicat un missatge a Facebook on critica la situació en la que viu el seu tiet

 

El nebot del conseller de Territori empresonat Josep Rull, Nacho Rull, ha publicat un missatge al seu compte de Facebook on explica quines han sigut les seves impressions després de visitar al seu tiet a la presó madrilenya d'Estremera. «Viu envoltat de gent condemnada, la majoria, per crims de sang», ha comentat Nacho, en un text on ha volgut criticar la situació en què es troba el seu tiet, al qual descriu com «un pres polític que, conseqüent amb les seves idees i les de milers de ciutadans, va intentar complir amb la voluntat d'una bona part del poble de Catalunya fins a l'últim moment, amb totes les conseqüències». 

«És una presó, molt presó»

 

El missatge de Rull, que ja ha estat compartit 3.000 vegades, també assenyala que el dia a dia entre reixes és dur i assegura que les informacions «d'alguns mitjans intentant edulcorar la situació són mentides». Tanmateix, descriu la situació tan dura que està obligat a experimentar el seu tiet, així com l' «esgarrifadora i mentalment molt esgotadora» impressió que es va endur de la visita al seu tiet el passat dissabte 11 de novembre, segons publica 'La Vanguardia'. 

 

Nacho també va senyalar que el conseller de Territori i Sostenibilitat, qui comparteix cel·la amb Jordi Turull, passa més de 15 hores diàries tancat, i fins fa poc no tenien cap mena d'aparell per conèixer que està passant més enllà dels murs d'Alcalà-Meco. «Les hores es fan eternes i les cartes rebudes li aporten molta força i suport per poder mantenir la ment ferma i el cap ocupat», afirma Nacho en el post, que acompanya amb una imatge d'una bandera espanyola que diu «Catalunya es Espanya» penjada als voltants del centre penitenciari.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris