Inés Arrimadas ja és mare: Neix el seu primer fill, Álex

La líder de Ciutadans ho ha comunicat a les xarxes socials

Inés Arrimadas a la sala de premsa del Congrés dels Diputats el 16 de desembre de 2019.
Inés Arrimadas ja és mare: Neix el seu primer fill, Álex | Europa Press

Inés Arrimadas, la nova líder de Ciutadans, ja ha donat a llum al seu primer fill, Álex, tal com ella mateixa ha informat a les seves xarxes socials.

«Avui ha arribat al món el petit Álex. Quines ganes teníem de veure-li la careta! Estem immensament feliços i molt emocionats per aquest gran regal que ens ha donat la vida. Moltes gràcies a tots els que ens heu enviat els vostres millors desitjos. Ha anat tot molt bé i estem en perfecte estat. Ara gaudiré d'unes setmanes de permís de maternitat per poder dedicar tota l'atenció al nostre nen. Petons a tots per part de la família!», ha publicat la gaditana al seu compte d'Instagram, amb una imatge de la seva mà agafada a la maneta del seu petit. 

Els seus seguidors s'han afanyat a felicitar-la a ella i al seu marit, Xavier Cima: «Enhorabona, és el millor que et pot passar en la vida» o «Moltes felicitats, família. Gaudiu-lo molt» són alguns dels comentaris que han rebut en tan sols 18 minuts des que ha publicat la imatge. 

Arrimadas descansarà amb el seu permís de maternitat

La diputada de C's ha aprofitat la publicació per confirmar que a partir d'ara es prendrà un temps de descans per gaudir del seu nen i dedicar-li tot el seu temps, i ho farà coincidint amb un temps que està sent difícil per a Ciutadans, en ple procés de reorganització després de l'abandonament d'Albert Rivera. 

De fet, només en el mes de maig ja han marxat tres pesos pesants del partit, després dels dos pactes de Ciutadans amb Pedro Sánchez per tirar endavant les últimes dues pròrrogues de l'estat d'alarma: Carolina Mejías, Juan Carlos Girauta i Marcos de Quinto

Els experts en política ja donen per fet que Arrimadas ha entès que, per assegurar la supervivència del partit, havia d'allunyar-se de les postures més extremes que arriben des de la dreta, perquè els discursos de PP i Vox sempre atrauran més gent d'aquest sector ideològic.

Tot i això, però, la líder de C's ha deixat clar que els últims pactes amb el govern no busquen un canvi de la seva tendència, sinó que responen únicament a un interès general: la salut pública

El mateix va argumentar Edmundo Bal, portaveu parlamentari del partit i un dels homes forts d'Inés Arrimadas durant la seva baixa per maternitat, alertant que C's «no és el nou soci» de Sánchez. El segon nom, Carlos Cuadrado, s'encarregarà de l'organització del partit durant aquestes setmanes. 


Comentaris

envia el comentari