Una nena catalana demana als Reis que Puigdemont «torni a casa»

La nena és filla d'uns amics de l'expresident

Ja no queda res perquè els Reis Mags d'Orient visitin les cases d'arreu del món per complir els desitjos de totes les persones, sobretot dels més petits, que ja s'han encarregat de fer-los arribar una carta amb aquelles coses que més il·lusió els faria rebre. Normalment aquestes cartes estan plenes de noms de joguines però hi ha una que ha sorprès especialment a Carles Puigdemont. 

Es tracta d'una carta que ha escrit la filla d'uns amics de l'expresident català. En ella, la nena demana diferents joguines, alguna peça de roba i un viatge per la seva família, però el que més ha cridat l'atenció és l'última cosa que ha demanat: «Que en Carles torni a casa».

La reacció de Carles Puigdemont

La carta, compartida per un usuari de Twitter, ha tingut diferents reaccions per part dels usuaris que no han dubtat en compartir-la i ha arribat fins i tot al mateix Carles Puigdemont, que també l'ha volgut ensenyar als seus seguidors compartint una frase que per molts usuaris havia passat inadvertida: «i sobretot... Que tots els nens del món tinguin menjar». «Gràcies pel teu bon cor!» ha afegit donant les gràcies a la petita. 

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari