IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Netflix anuncia la sèrie 'Black Mirror' amb imatges de l'1-O i Puigdemont

La promoció ha sorprès molts dels espectadors del producte

Salta la notícia. Netflix és una d’aquelles plataformes que no deixa indiferent a ningú. Amb un ventall amplíssim de pel·lícules i sèries —sobretot això últim— la plataforma americana ha entrat a les cases de molts catalans per revolucionar l’activitat televisiva d’aquests.

Sèries de producció pròpia com ‘House of Cards’, ‘Narcos’, ’13 reasons why’ o ‘Stranger Things’ acaparen gran part de l’atenció d’una plataforma, que estrena amb un ritme del tot inusual. La darrera estrena, de fet, és la quarta temporada de la celebrada ‘Black Mirror’.

I per a la promoció i sorpresa de molts catalans, Netflix s’ha servit d’un ventall d’imatges del referèndum de l’1-O a Catalunya per fer un dels anuncis de la sèrie.

L’1-O a Netflix

Imatges de les càrregues policials de l’1-O, imatges de Puigdemont i altres de Rajoy. Així ha estat la proposta de la plataforma Netflix per promocionar la quarta temporada de la sèrie de culte ‘Black Mirror’.

El vídeo promocional de la sèrie futurista britànica fa una combinació de diferents imatges. En aquestes, de fet, s’hi poden apreciar petits talls —de manera molt accelerada— de seqüències d’altres temporades de la sèrie amb imatges de l’1-O, que encara resten a la retina de molts catalans.

Puigdemont, a la promoció
Puigdemont, a la promoció | Cedida

 

A més, també s’hi poden veure imatges de Mariano Rajoy amb un aparell de realitat virtual i pronunciant frases de robòtica i del president de la República de Veneçuela, Nicolás Maduro.

 

«Què va ser abans. La realitat o ‘Black Mirror’?»

És el títol de la promoció a Espanya. La sèrie, de fet, compta amb una enorme quantitat d’adeptes tant a Catalunya com a Espanya per ser un producte totalment diferent i que permet a l’espectador plantejar-se milers d’aspectes sobre la tecnologia actual i la privadesa de l’individu.

Així mateix, amb temporades volgudament curtes —la darrera compta amb sis capítols, però les anteriors en tenen entre tres i quatre— és una de les sèries amb més recorregut de la plataforma americana.

Justament per això, no deixa de ser simbòlic, que una sèrie de culta amb aquesta rellevància, se serveixi d’imatges d’un dia tan important per a Catalunya per a la promoció d’un dels seus productes estrella.


Comentaris

envia el comentari