Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El ferit estès al terra a l'avinguda Marquès de Montoliu a Tarragona després de rebre l'impacte d'un contenidor empès per una furgoneta dels Mossos.

El noi de 17 anys atropellat pels Mossos a Tarragona presenta policontusions i està estable

L'Hospital Joan XXIII indica que quedarà ingressat en una sala d'intermitjos

El ferit estès al terra a l'avinguda Marquès de Montoliu a Tarragona després de rebre l'impacte d'un contenidor empès per una furgoneta dels Mossos.
El ferit estès al terra a l'avinguda Marquès de Montoliu a Tarragona després de rebre l'impacte d'un contenidor empès per una furgoneta dels Mossos. | ACN

El noi de 17 anys que va ser atropellat ahir per una furgoneta dels Mossos d'Esquadra a Tarragona en el marc dels aldarulls per les protestes contra la sentència de l'1-Opresenta policontusions i està estable, segons ha informat l'Hospital Joan XXIII. El menor està ingressat en una sala d'intermitjos, afirma la mateixa font.

Una furgoneta dels Mossos va irrompre i va embestir diverses barricades ubicades a l'avinguda de Marquès i Montoliu i es va emportar per endavant el manifestant menor d'edat, que estava darrere dels contenidors.

Amb aquest, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 52 persones al llarg del dia de dimecres arreu de Catalunya. 32 assistències han estat a Barcelona ciutat, 10 a Lleida, 5 a Girona, 2 a Manresa, 1 a Sils i 1 a Sallent. A banda, els Bombers de Barcelona han atès una contusió facial amb possible afectació ocular, pendent de seguiment hospitalari.

L'ambulància que s'ha endut el noi ferit
L'ambulància que s'ha endut el noi ferit | ACN