Valls fitxa una jove que va fer crits franquistes a la plaça de Catalunya

La jove que apareix en un dels vídeos electorals del candidat a l'alcaldia de Barcelona

Manuel Valls continua acumulant polèmiques en el seu camí a l'alcaldia de Barcelona
Manuel Valls suma una nova polèmica en el seu camí a l'alcaldia de Barcelona | Twitter / @manuelvalls

Manuel VallsBarcelonaEl problema recau en el fet que la primera noia que apareix va ser gravada llançant consignes franquistes a la plaça de Catalunya

La protagonista de les imatges alaba Manuel Valls en el primer dels vídeos, assegurant que representa «un canvi, unió i esperança» per a la capital catalana. En canvi, a l'altra gravació, amb una estètica molt més informal, apareix cridant la lletra de l'himne espanyol encarregada per Primo de Rivera

No vol pactar amb VOX a Barcelona

La jove també llença a les imatges gravades a la plaça de Catalunya diverses proclames franquistes com: «España es una y no 51» o «Arriba España». També respon amb insults a la persona que l'està enregistrant i li recrimina la seva actitud. Finalment, fa una proclama contra l'independentisme, explicant que és per ella l'estelada: «És una bandera il·legal, que no serveix per res. Amb una bandera de Cuba i una altra d'Aragó, un ximple les va penjar a un balcó».

Valls veu compromesa la seva ferma postura contra l'extrema dreta, just un dia després que crítiques obertament el paper de VOX a la política andalusa. Es va mostrar preocupat per l'entrada del partit de Santiago Abascal a la mesa del parlament andalús i va recordar a C's que no acceptarà a la seva plataforma ningú que «legitimi a aquests grups radicals».

Increpat en un acte electoral al barri del Raval 

A començaments de desembre, el candidat a l'alcaldia de Barcelona va ser increpat en un acte electoral al barri del Raval. La seva intenció era llegir una 'carta' als veïns de la ciutat per demostrar que es preocupa i vols buscar solucions als seus problemes realsL'exprimer ministre francès, però, es va trobar amb una rebuda hostil per part de veïns que argumentaven que una persona «feixista» no era benvinguda al seu barri. 


Comentaris

envia el comentari