rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

El nombre d'inscrits a l'ANC i Òmnium Cultural es dispara

Els presidents d'Òmnium i l'ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, arribant a l'Audiència Nacional. | CatalunyaDiari.cat

 

La resposta als empresonaments de representants polítics catalans ha arribat des de diferents sectors catalans. Un dels que ho han fet de forma més evident ha estat el «carrer», que s'ha deixat notar des que s'empresonés els presidents d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, respectivament.

 

Precisament, després d'aquests episodis, la resposta ha estat que, el nombre de socis d'aquestes dues entitats, Òmnium Cultural i l'ANC, s'ha disparat en les últimes setmanes. Segons explica Marcel Mauri, portaveu actual d'Òmnium a ACN, la nit mateixa dels empresonaments va rebre un miler de sol·licituds noves.

 

Només en l'últim mes i mig, 14.000 persones s'han apuntat a Òmnium, per 4.500 a l'Assemblea. Els seus respectius «líders», Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, segueixen empresonats des de fa pràcticament un mes i ja han anunciat —de forma molt clara per part de Cuixart, no tant per la de Sánchez—, que no concorreran en cap llista electoral en les eleccions del pròxim 21 de desembre.

 

Pagament de la fiança

Per altra banda, ja s'ha fet ús de les reserves de la caixa Caixa de Solidaritat reunida per part d'aquestes entitats en els últims mesos. D'aquesta forma, s'han pogut pagar les fiances dels quatre membres de la mesa que faltaven per evitar l'ingrés a presó.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris