El govern de Sabadell retira la pancarta en suport dels presos de l'Ajuntament

La decisió, que ha estat executada per les formacions del PSC i Podem, havia estat avalada per la Junta de Portaveus aquest mateix dimarts
El nou govern de Sabadell retira la pancarta en suport dels presos independentistes de l'Ajuntament | CatalunyaDiari.cat

 

El nou executiu del PSC i Podem ha retirat la pancarta en suport als presos independentistes de l'Ajuntament de Sabadell. La decisió arriba tres dies després que la Junta de Portaveus d'aquest consistori donés llum verda a una proposta de Ciutadans en aquesta direcció.

 

La pancarta es va col·locar la tardor de 2017

Malgrat que l'alcaldessa de Sabadell, la socialista Marta Farrés, havia dit en reiterades ocasions que retirar la pancarta no era una prioritat, finalment l'executiu ha donat compliment a la decisió del TSJC instant a mantenir la neutralitat als espais públics.

 

La pancarta es va col·locar la tardor de l'any 2017 després de l'empresonament dels presidents de l’ANC, Jordi Sànchez, i Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

 

Augmenten els partidaris del 'no' a la independència

La retirada de la pancarta ha tingut lloc el mateix dia que s'ha publicat una enquesta del CEO, segons la qual el 'no' a la independència s'imposa amb un 48,3% a Catalunya davant el 44% de gent que encara aposta per aquesta via.

 

La complicació del relat del procés i la guerra oberta en la qual pugnen actualment ERC i JxCAT han ajudat, presumiblement i en gran manera, al mal resultat que obtindria l'independentisme segons aquest estudi.

 

 

També et pot interessar...