Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera en un acte de Ciutadans a Madrid (29-06-19)

El nou projecte personal d'Albert Rivera que ha sorprès Malú

«Un ciutadà lliure», és el nom de l'obra del català

Albert Rivera no descansa. Després que anunciés el passat mes de novembre la seva retirada de la política, l'exlíder de C's va assegurar que dedicaria el seu temps a la seva família i amics que tant suport l'havien donat durant la seva trajectòria professional.

Però més enllà d'això, el que està fent el de Barcelona és escriure per a publicar el seu tercer llibre al pròxim 31 de març. Almenys així ho ha anunciat ell mateix a través d'una publicació en el seu perfil de Twitter, en la qual, també ha revelat el nom de l'obra: «Un ciutadà lliure».

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

La publicació tindrà lloc el pròxim 31 de març

Així doncs, els seguidors de l'expolític hauran d'esperar-se encara una mica més d'un mes per a conèixer de primera mà de què parla el llibre de Rivera i descobrir de quina mena de ciutadà tracta. D'altra banda, cal recordar que el català va anunciar la seva futura paternitat amb la cantant Malú i que, a més a més, sonen entre les seves noves ofertes de feina la seva col·laboració en programes tan sonats com 'Supervivientes'.

Una possible participació a 'Supervivientes'

Els rumors van saltar després de la trobada amb el cap del gran grup audiovisual, Paolo Vasile, el passat dia 23 de gener del 2020. Tot apunta que Vasile està fent ofertes de tota mena a Rivera per no perdre'l com a figura que pot fer parlar en alguns dels programes de la cadena, com en el seu dia ho ha fet la seva parella, Malú, a 'La Voz'.

Albert Rivera ha expressat en diverses declaracions la seva gran prioritat: «La vida és molt més que la política. Seré millor pare, millor fill, millor parella i millor amic». Ho té clar, però sembla que Mediaset vol apostar fort per Rivera i continua insistint per acabar veient Rivera tirar-se d'un helicòpter a Hondures, en una edició de la qual ben segur seria l'estrella, agafant el relleu a Isabel Pantoja. En unes setmanes, es coneixerà la seva decisió.

També et poden interessar...