Nova edició del diari ‘Judici a la democràcia’, distribuït per Òmnium

Repassen les declaracions destacades de testimonis del 20-S i l’1-O i els casos històrics de desobediència civil

Exemplar del diari 'Judici a la democràcia' distribuït per Òmnium Cultural
Nova edició del diari 'Judici a la democràcia' on es reivindica la «desobediència civil» | Òmnium Cultural

Òmnium distribueix aquest dijous una nova edició del diari 'Judici a la democràcia' que reivindica la «desobediència civil» com una eina de lluita pacíficacontra «lleis injustes». La publicació es reparteix des de primera hora del matí a més de 50 parades de metro, tren, ferrocarril a Barcelona i al conjunt de l'àrea metropolitana. El nou exemplar també denuncia la «parcialitat i el tracte desigual» que dispensa, segons l'entitat, el jutge Manuel Marchena cap als advocats de les defenses respecte de la fiscalia en el judici de l'1-O.

Quart número del diari 'Judici a la democràcia'

Segons un comunicat d'Òmnium, la publicació recull algunes de lesdeclaracions destacades de testimonis del 20-S i l’1-O que han passat les últimes setmanes pel Tribunal Suprem, com el secretari general de CCOO Catalunya, Javier Pacheco, el director de FundiPau, Jordi Armadans i l'eurodiputada portuguesa Ana Gomes, el periodista i activista David Fernàndez i el diputat alemany Andrej Hunko, entre d'altres.

Aquest quart número també inclou una entrevista a Pepe Beúnza, el primer objector de consciència no violent de l'Estat espanyol i repassa una sèrie de casos històrics de desobediència civil. La contraportada està dedicada a l'escriptor, columnista i crític de televisió, Roberto Enríquez, més conegut com a Bob Pop. El col·laborador del programa 'Late Motiv' d'Andreu Buenafuente diu que és una «aberració» i que «l'avergonyeix profundament» la presó preventiva dels presos polítics.

Òmnium Cultural ha repartit el quart número de 'Judici a la democràcia' per Barcelona
Òmnium Cultural ha repartit el quart número de 'Judici a la democràcia' per l'Àrea Metropolitana de Barcelona | Òmnium Cultural

En aquest sentit, els números del diari ‘Judici a la democràcia’ es poden descarregar en format digital a la pàgina web oficial d’Òmnium Cultural. I destaca que més de 1.500 exemplars del tercer número van ser repartits gratuïtament el passat 25 d’abril, Diada de Sant Jordi, a les parades de metro i tren de la plaça de Catalunya i Jaume I, així com altres punts de la Barceloneta.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari