Nova vaga d'estudiants convocada per dijous i divendres

El SEPC vol donar als estudiants eines per a mantenir la mobilització
Nova jornada de vaga als instituts | Cedida

 

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat a través del seu compte de Twitter una nova jornada de vaga als instituts contra la sentència del procés i la repressió policial viscuda durant les manifestacions d'aquests dies. Asseguren que volen donar als estudiants les eines per a poder mantenir activa la mobilització.

 

 

A la carta adjuntada a la piulada parlen sobre el que han viscut després de la sentència: «Aquesta setmana hem donat la cara per uns polítics que no han entès la ràbia», i acusen els partits de «criminalitzar els joves» i de donar suport a la «brutal repressió».

 

També demanen que l'actuació del govern, i en especial del conseller d'Interior, Miquel Buch, no quedi «impune». Recorden que hi ha més de 600 ferides, 5 persones que han perdut els seus ulls a causa de llançaments de bales de goma i 28 detinguts en presó provisional més. 

 

Mostren la seva impotència perquè els «han tractat de radicals, violentes i infiltrades, quan saben perfectament que som la força i la ràbia de les classes populars, nascuda de la misèria que ens han generat en els darrers anys de crisi inacabada, omplint els carrers, juntes i organitzades».

 

«Cridem a la mobilització continuada»

«Hem de continuar trencant amb la normalitat dels nostres centres educatius», diu el SEPC al seu manifest, i demanen la «mobilització continuada» en els centres educatius. «Cap examen ni cap classe valdrà més que la democràcia», conclou el text. 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Política