Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Juan Vázquez, candidat de Cs a la Presidència d'Astúries se suma a les dimissions de Roldán i Javier Nart

El número 1 de C's a Astúries se suma a les dimissions de Roldán i Javier Nart

Juan Vázquez ha renunciat aquest dilluns a la seva Acta com a diputat

Juan Vázquez, candidat de Cs a la Presidència d'Astúries se suma a les dimissions de Roldán i Javier Nart
Juan Vázquez, candidat de C's a la Presidència d'Astúries se suma a les dimissions de Roldán i Javier Nart | Cedida

 

El candidat de Ciutadans a la presidència del Principat i diputat regional, Juan Vázquez, ha renunciat aquest dilluns a la seva Acta com a diputat  després que participés en el Ple de formació de la mesa de la Cambra.

 

Així ho ha anunciat aquesta tarda en una roda de premsa que ha convocat a les 18.00 hores per anunciar la seva renúncia i explicar els seus motius. Vázquez va ser rector de la Universitat d'Oviedo i s'havia presentat amb Ciutadans als comicis del 26 de maig com a independent. La seva dimissió se suma a la del diputat Toni Roldan i l'europarlamentari Javier Nart.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Javier Nart deixa Ciutadans
Javier Nart deixa Ciutadans | CatalunyaDiari.cat

 

Javier Nart també deixa Ciutadans

L'eurodiputat de Ciutadans Javier Nart dimiteix de l'executiva del partit  només hores després que el portaveu econòmic, Toni Roldán, deixés el seu escó al Congrés i també optés per deixar el partit taronja i poques hores abans que ho fes el candidat de Ciutadans a la presidència del Principat i diputat regional, Juan Vázquez.

L’executiva de la formació taronja ha sotmès a votació, a petició de Luis Garicano i del mateix Nart, la negativa a negociar la investidura de Pedro Sánchez. 24 dirigents han votat a favor de mantenir l’estratègia, quatre ho han fet en contra i tres s’han abstingut. Després d’aquest resultat, Nart ha presentat la seva dimissió, afegint-se al fins ara diputat i portaveu econòmic de C's al Congrés, Toni Roldán, que deixa el partit i tots els seus càrrecs per un «gir» ideològic que, assegura, «desvirtua» els valors fundacionals del partit.

També et pot interessar...