Núria de Gispert deixa la seva feina després de les darreres polèmiques

L'expresidenta del Parlament ha pres aquesta decisió per les queixes d'alguns usuaris de l'asseguradora on treballava com a Defensora del Mutualista

Núria de Gispert ha dimitit com a Defensora del Mutualista a Alter Mutua
Núria de Gispert ha dimitit com a Defensora del Mutualista a Alter Mutua | CatalunyaDiari.cat

L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, s'ha quedat sense feina, tot i que cobra un sou pel càrrec que va ocupar ara fa uns anys. Segons ha pogut saber 'El Mundo', ha estat la mateixa exdiputada de CIU la que ha presentat la seva dimissió com a Defensora del Mutualista a Alter Mutua, per evitar que la companyia es vegi afectada per les darreres polèmiques que va protagonitzar amb la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas. 

Queixes per les polèmiques paraules de Núria de Gispert

De fet, el mitjà citat assenyala que la política ha decidit deixar el seu lloc després que una quarantena d'usuaris d'Alter Mutua hagin reclamat la seva destitució per no complir amb les «condicions d'honorabilitat i de prestigi que són requisits indispensables per a ocupar la dignitat del càrrec».

En aquest sentit, han assenyalat que les declaracions de l'exconsellera de Justícia, que va arribar a demanar a Arrimadas que «torni a Cadis», «constitueixen un discurs de l'odi continuat i sistemàtic, que perjudica la convivència i resulten absolutament impròpies al càrrec que ocupa». Davant d'aquestes queixes, l'expresidenta del Parlament s'ha vist obligada a presentar la seva dimissió tan sols cinc dies després, a través d'una missiva enviada a la direcció de l'entitat. 

Ciutadans va sol·licitar que li retirin el tracte protocol·lari de «molt honorable»

Fa poc, Núria de Gispert es va veure envoltada en una nova polèmica, després de titllar Inés Arrimadas d'«inepta i ignorant» a les xarxes socials, on també va assenyalar que «no sap d'economia, no en sap sobre inversions, no sap res». «Sempre fa el mateix discurs derrotista, es deu trobar molt malament a Catalunya. Deu enyorar el seu poble», va dir llavors l'expresidenta del legislatiu, que també va preguntar «qui l'obliga a ser aquí». 

Núria de Gispert, quan encara era presidenta del Parlament de Catalunya
Núria de Gispert, quan encara era presidenta del Parlament de Catalunya | Cedida

 

Posteriorment la formació taronja va reaccionar, i va demanar al Parlament de Catalunya la retirada del tracte protocol·lari de «molt honorable», en considerar que els seus comentaris han estat «xenòfobs». En aquest sentit, Ciutadans va lamentar que s'hagin realitzat, «reiteradament i de forma pública manifestacions totalitàries, supremacistes i xenòfobes», que consideren que «impliquen un discriminatori rebuig de la diversitat i el pluralisme polític». 


Comentaris

envia el comentari