rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

Òmnium Cultural està d'enhorabona: «Benvingut a la família, Viggo Mortensen!»

L'actor nord-americà és el nou soci de l'entitat independentista

 

 

Notícia destacable que ens arriba des d'Òmnium Cultural. L'actor nord-americà Viggo Mortensen, famós per encarnar el mític personatge d'Àragorn a 'El Senyor dels Anells', ha decidit sumar-se a la causa catalana i començar a formar part de la gran família d'Òmnium.

 

La informació es feia pública aquest matí mitjançant un missatge de l'associació que clamava el següent: «La família d'Òmnium cada dia és més gran i, des d'avui, tenim l'honor de comptar amb el suport de l'actor Viggo Mortensen com a nou soci. Gràcies per ser-hi, Viggo!».

 

El missatge, que s'il·lustrava amb una fotografia de l'actor on constava el text: «És un honor que donis suport a l'entitat que treballa per la cultura, la llengua i els drets civils a Catalunya», ha tingut una gran repercussió entre els usuaris de la xarxa, que han aplaudit la notícia. Alguns fins i tot bromejaven amb la idea de fer un sopar de germanor amb tots els socis per tal de poder conèixer al magnífic Viggo Mortensen.

No és la primera vegada que mostra el suport a la causa catalana

Aquest no és el primer cop que l'actor mostra la simpatia que sent pel procés català. I és que Mortensen – que es defineix com un gran aficionat a la música, la poesia i la pintura – ja es va sumar l'any passat al manifest 'Let catalans vote', que reclamava al govern espanyol la possibilitat de dur a terme un referèndum legal i vinculant.

 

De moment, però, ni el més de mig centenar de personalitats que han signat el manifest, ni els 115,000 socis que formen part d'Òmnium han aconseguit fer canviar d'idea l'executiu de Mariano Rajoy. Així que per, l'independentisme s'haurà de conformar amb el suport d'algú de la talla de Mortensen, el qual ha estat per mig món i ha actuat a més d'una trentena de pel·lícules de la mà de directors tan grans i exitosos com Woody Allen.

 

Viggo Mortensen i la seva parella passejant junts per Madrid | gtres

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris