Omplen els carrers de Barcelona de banderes espanyoles a un dia del 21-D

Senyals de trànsit i cartells publicitaris apareixen amb banderes a sobre
Bandera d'Espanya tapant un senyal a Barcelona | Cedida

 

La jornada de reflexió ha començat de la manera menys esperada a Barcelona. Després que, des de les 12.00 hores de la nit passades d'avui, 20 de desembre, es clausurés el procés de campanya electoral per les eleccions a Catalunya d'aquest 21 de desembre, la ciutat barcelonina s'ha despertat plena d'espanyolitat.

 

Ho han notificat els mateixos veïns de diferents barris de la localitat, com han sigut els residents a Sarrià – Sant Gervasi o a les Corts, s'han trobat amb múltiples banderes espanyoles envaint diferents espais dels carrers, generant que el dia destinat a meditar el vot que s'ha d'entregar demà iniciés de la manera més espanyola possible.

Cartells i senyals

Algunes de les imatges que s'han compartit mitjançant les xarxes socials mostren com les banderes tapen cartells publicitaris, per tal de donar imatge a un dels dos grans blocs que demà combatran per liderar el Govern i decidir el futur de Catalunya.

 

Un cartell publicitari ple de banderes espanyoles | Cedida

 

No obstant això, també se n'han enganxat en espais que podrien generar majors inconvenients. És el cas dels senyals de trànsit, dels quals s'ha impedit la seva visibilitat, tapant-los amb els colors representatius d'Espanya.

 

Banderes espanyoles a la ciutat de Barcelona | Cedida

 

La bandera més 'assembleària'

Una de les idees que més ha sorprès als ciutadans ha estat la de barrejar la bandera espanyola amb un símbol representatiu de l'ANC: el «Sí» que es va popularitzar durant la celebració del referèndum.

 

En aquest cas, però, l'objectiu de la paraula va en un sentit molt diferent del proposat per l'organisme independentista. En aquest cas, el creador de la bandera va utilitzar el «Sí» per demanar l'aprovació «a Espanya».

 

Bandera d'Espanya amb el «Sí» d'ANC | Cedida

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris