Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manifestació de la vaga general del 18 d'octubre de 2019

Omplim Estrasburg convoca l'independentisme el 13-G

Publiquen un mapa amb tots els autocars i avions organitzats per la plataforma

La plataforma Omplim Estrasburg està preparant una concentració massiva a les portes del Parlament Europeu per acompanyar el pròxim 13 de gener al president Carles Puigdemont i al conseller Toni Comín a la primera sessió com a eurodiputats.

En aquest sentit, està organitzant diversos autocars i avions perquè tothom que s'hi vulgui desplaçar des de diversos punts de Catalunya, pugui fer-ho sense cap mena de problema. Tal com han informat des de la plataforma, la voluntat dels organitzadors és que la concentració comenci a les 12.00 hores del migdia i s'allargui fins a les 15.00 hores de la tarda.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Es llegirà un manifest per reclamar el dret d'autodeterminació de Catalunya

Tanmateix, està prevista la lectura d'un manifest amb el qual la plataforma reclamarà que la Unió Europea reconegui el dret d'autodeterminació de Catalunya i que l'Estat espanyol accepti que «l'única via possible de solucionar el conflicte és exercir-lo».

Per aquest motiu, han iniciat una campanya de recollida de signatures i, de moment, ja han pogut recollir fins a prop de 4.000. Per a facilitar el viatge a tots els ciutadans que vulguin desplaçar-se fins a Estrasburg el pròxim dia 13 han publicat un mapa amb tots els autocars i avions organitzats per la plataforma Omplim Estrasburg. Aquest mapa, expliquen, pot variar afegint nous punts de sortida i de recollida així que «si ara no hi veieu la vostra població, podria ser que hi sortís en un futur».

4 opcions de viatge

Això no obstant, els organitzadors ofereixen ja una sèrie d'opcions pels interessats en el viatge. La primera opció té un cost de 130 € i compta amb el viatge en autocar d'anada i tornada. Sortida des de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida (altres poblacions per confirmar) a les 17.00 hores del dia 12 i es passarà la nit en ruta. S'arribarà a Estrasburg cap a les 9.00 hores del matí del dia 13 i es tornarà cap a Barcelona a les 21.00 hores per fer nit en ruta i amb arribada prevista a Barcelona a les 10.00 hores del dia 14. El trajecte es farà amb dos xòfers i inclou una assegurança de viatge.

La segona opció tindrà sortida des de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida (altres poblacions per confirmar) a les 17.00 hores del dia 11 i arribada cap a les 10.00 hores del dia 12, dia lliure. Inclou també l'allotjament del dia 12 amb esmorzar del dia 13. Finalment, la sortida serà a les 18.00 hores i es farà nit en ruta i directe a Barcelona. El trajecte es farà també amb dos xòfers i el preu per persona és de 180 € (suplement de 40 € per una habitació individual). Inclou esmorzar i assegurança de viatge.

També hi ha una tercera opció que contempla un viatge en avió des de l'Aeroport del Prat de Barcelona fins a París i TGV fins a Estrasburg. En aquest cas, hi haurà una o dues nits d'hotel i el preu serà a partir dels 350 € per persona. Inclou l'esmorzar i una assegurança de viatge. Els horaris aniran en funció dels vols i dels trens.

Finalment, la quarta opció serà amb un vol xàrter que sortirà el mateix dia 13 a les 07.30 des de l'Aeroport del Prat de Barcelona per tornar a les 19.00 hores del mateix dia. Els organitzadors informen que hi ha places limitades i si no s'omple abans del dia 8, es retornaran els diners. «Si s'arribés al cas, els que haguessin contractat el xàrter podran escollir preferentment qualsevol de les altres opcions disponibles», aclareixen. En aquest cas, el preu és de 400 € per persona.

Els ciutadans interessats a viatjar en qualsevol de les opcions, es poden posar en contacte amb els organitzadors a través de l'adreça de correu electrònic: omplimestrasburg2020@gmail.com, així com per a reservar l'opció que més els hi interessi.

També et poden interessar...