Orient Pròxim, el possible nou destí de Puigdemont

L'expresident s'estaria plantejant abandonar Waterloo si la sentència del Suprem sobre el procés fos condemnatòria

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont es podria plantejar marxar de Bèlgica   | CatalunyaDiari.cat

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont estaria buscant un nou destí per marxar en cas que la sentència que dicti el Tribunal Suprem el pròxim mes d'octubre sobre el procés català sigui condemnatòria i per tant, s'activi de nou l'Euroordre contra ell, segons avança 'El Mundo'.

Puigdemont, que actualment es troba exiliat a Bèlgica, hauria plantejat als seus amics més pròxims la idea d'abandonar Waterloo i buscar refugi a algun país centreeuropeu o a l'Orient Pròxim malgrat que aquesta última opció impliqui segurament que hagi de posar punt final a la seva carrera política.

Carles Puigdemont
L'expresident va anunciar que continuaria fent gires per explicar la situació que s'està vivint després de la sentència del Suprem   | Cedida

 

L'Euroordre podria activar-se en cas que la sentència sigui condemnatòria

L'expresident va assegurar que la seva intenció era quedar-se a Bèlgica però la possible reactivació de l'Euroordre, paralitzada quan després de ser detingut a Alemanya van decidir que Puigdemont havia incorregut un delicte de malversació i no de rebel·lió, l'hauria portat a plantejar-se un 'pla B'. Aquest nou moviment de l'expresident podria incloure l'Orient Mitjà, segons 'El Mundo', amb Qatar com una de les opcions possibles, on Espanya només té tractat d'extradició als Emirats Àrabs.

D'altra banda, segons recull el mateix mitjà, l'expresident de la Generalitat hauria facturat, des de juny del 2018 fins al desembre del mateix any, un total de 24 viatges que haurien costat gairebé 14.000 euros, entre els quals hi ha catorze desplaçaments a ciutats belgues i viatges a Mèxic, Escòcia, Suïssa, Alemanya, Holanda i Dinamarca.

Per la seva part, Puigdemont va anunciar que després de la sentència continuaria fent gires per tal d'explicar l'àmbit polític actual que s'està vivint a Espanya i l'opressió que viu el poble català. La sentència del Suprem podria arribar durant la primera quinzena d'octubre, caldrà esperar per saber quina serà la decisió final de Puigdemont. 

També et pot interessar...


Comentaris
Jac
Doncs si hi ha sentencia condemnatoriaa que marxi a l'orient mitja!!!
Miquel
I europa que la democracia? Si marxa ens demostra que és corrupte com España està clar
Txus
Europa sap molt bé que sensei Catalunya el regne Borbó de Ñoldistan mai pagará el deuta... Como siempre els sacricicats som nosaltres...
Clara
Passaràs fugint tota la vida, realment et compensa tot el q has fet per no rés!!! Esta serà la teva creu, no poder estar mai amb els teus, ni a la teva terra on has segut feliç, això s'ha acabat X tu. Pronte deixaràs d tenir interès i passaràs a l' oblidat.
Joan
Mai podrem agraïr-te tot el què estàs passant. La globalització ha degenerat tant que ja s'ha convertit en una màfia.
Secundí
Informació tòxica de el Mundo. Marca s'acosten eleccions.
Capi
Llegint aquesta notícia que prové del règim monàrquic me n'adono de la ràbia que aquest règim té a Puigdemont, el qual és lliure i pot dir i fer el que vol. A més, sempre defensant Catalunya i sacrificant la seva vida, com tots els que pateixen repressió.
Josep
Benvolgut president la traidoria de partits que es diuen independentistes es la responsible que tota la furia del estat es descarregui unicament en la vostrà persona, animal del proces d' alliverament Nacional

envia el comentari