rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Oriol Junqueras anima a «llegir i estimar» perquè assegura que «les dues coses us faran lliures»

El líder d'ERC ha publicat un missatge a Twitter per la Diada de Sant Jordi
Imatge d'arxiu del líder d'ERC, Oriol Junqueras. | CatalunyaDiari.cat

 

L’exvicepresident del Govern i líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha volgut enviar un missatge des de la presó d’Estremera per a tots els catalans i catalanes que aquest dilluns, 23 d'abril, gaudeixen de la Diada de Sant Jordi. Una jornada que enguany ha estat especial i anòmala a parts iguals.

 

«Llegir i estimeu, perquè les dues coses us faran lliures. I avui, gaudiu de la Diada de Sant Jordi», ha transmès el republicà a través de Twitter.

 

Un missatge que ja compta amb 1.535 retuits i 5.500 m’agrada. Tanmateix, i com era d’esperar, han sigut molts els que han respost a l’exvicepresident amb missatges de suport, així com amb imatges de roses de color groc, les quals s’han ficat a la venda durant aquesta Diada en rebuig als polítics que es troben empresonats i exiliats.

 

 

 

 

Emotives paraules de Sànchez a la seva dona

D'altra banda, el número dos de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, ha enviat aquest matí una emotiva carta a la seva dona des de la presó. «La rosa que enguany no rebràs, serà la meva», ha escrit Sànchez a Susana Barreda, que serà la primera vegada que no gaudeixen de Sant Jordi junts, després de 27 anys. 

 

«Hauràs d’esperar i sé que esperaràs», explica el mateix Sànchez a la carta. No obstant això, Sànchez assegura a la seva dona que «pots estar segura que tard o d’hora la meva rosa arribarà, perquè de la presó se’n surt».

 

En aquest context, el diputat de Junts per Catalunya ha volgut fer una especial menció a tota la gent que l’hi ha mostrat el seu suport al llarg d’aquesta estada a la presó madrilenya —on fa més de sis mesos que hi és— explicant: «Estic segur que en tindreu més d’una de tanta i tanta gent que ens estima. Mai podrem retornar ni una petita part de tota l’estima que estem rebent».

 

 

 

 

Comentaris