Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Oriol Junqueras celebra el cinquè aniversari de la seva filla des de presó

El president d'ERC ha aprofitat per recordar també a la seva dona

Oriol Junqueras
Oriol Junqueras recorda el cinquè aniversari de la seva filla des de la presó de Lledoners | CatalunyaDiari

Oriol Junqueras ha commogut aquest divendres a les xarxes després de publicar una tendra imatge de la seva filla Joana en el seu cinquè aniversari. «Tal dia com avui de fa 5 anys... va néixer la meva filla Joana», expressava el líder d'Esquerra Republicana de Catalunya.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

Junqueras ha aprofitat per transmetre un missatge colpidor a través de les seves xarxes socials: «La meitat de la seva vida l'he vist créixer a la presó», i és que l'eurodiputat s'enfronta a 13 anys de condemna per sedició i malversació. El líder d'ERC ha volgut recordar també a la seva dona, Neus Bramona: «Té una mare excepcional que la cuida pels dos. Us estimo!».

«Per ella, per la teva familia i per tots els presos polítics  catalans a presó per defensar un camí indispensable per l'Estat Espanyol, s'ha de seguir defensant els vostres drets i la vostra llibertat», ha estat un dels molts comentaris que ha rebut Junqueras a través de Twitter. 

Aniversari a la presó

Oriol Junqueras celebrava el seu 51è aniversari el passat 11 d'abril, també des de la presó. Tant la seva dona com els seus dos fills, Lluc i Joana, van trucar al líder d'ERC per felicitar-lo, i van explicar-li que havien preparat un gran pastís per a què pogués bufar les espelmes des de la distància.  

El polític no va parar de rebre felicitacions a través de les xarxes socials de part dels seus familiars, dels seus companys de partit i, fins i tot, del president Puigdemont.