Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Oriol Junqueras durant una entrevista el 10 de setembre de 2017.

Contundent resposta d'Oriol Junqueras en una entrevista a 'El País'

El polític s'ha sincerat durant la seva entrevista amb 'El País'

Oriol Junqueras ha estat entrevistat des de la presó de Lledoners pel diari 'El País'. Durant la conversa amb el periodista, el polític ha deixat anar unes respostes que han cridat molt l'atenció.

La contundent resposta de Junqueras

Junqueras ha contestat la majoria de les preguntes amb respostes previsibles, parlant de tot i de manera educada, excepte una pregunta en qüestió. El d'ERC s'ha mostrat molt contundent quan l'entrevistador li ha preguntat: «No us van enganyar quan els catalans us van prometre una independència impossible?». La resposta d'Oriol Junqueras va ser molt contundent. «I una merda, i una puta merda.  Vam dir la veritat: que el procés havia d'acabar amb la independència. Això es va impedir amb pallisses, presó, destituint governs i tancant parlaments», va respondre el polític al periodista, en un  atac de sinceritat.

No és habitual veure respostes d'aquest tipus, ja que Junqueras acostuma a ser més suau en les seves declaracions. Tot i això, 'El País' va continuar amb l'entrevista, i el polític va respondre seguint el fil de la conversa amb el periodista. «Els espanyols haurien de preguntar-se que passaria si passen generacions i tot continua igual, amb un sistema judicial amb tics franquistes», va respondre també, afirmant que «el Suprem no té raó de res».

També et pot interessar...