rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Oriol Junqueras publica una escrit per agrair els centenars de cartes que ha rebut a la presó

El vicepresident de Catalunya ha volgut tenir un detall amb les persones que li han enviat un missatge de suport

 

Des del passat 2 de novembre el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i set consellers del govern de Catalunya estan empresonats. Durant aquestes setmanes alguns dels polítics han volgut demostrar el seu agraïment a través de les xarxes socials. En aquest sentit, el republicà ha fet públic un missatge escrit del seu puny i lletra per a tots aquells que li han fet arribat una carta de suport.

 

  

 

 

«Agraeix, a través de les xarxes socials, els centenars i centenars de cartes que ja he rebut» explica el vicepresident. A més, comenta que només s'ha pogut llegir una «petitíssima part» de les que té. Així el polític d'Esquerra ha volgut tenir un detall amb les nombroses persones que estan fent-li costat i reclamant el seu alliberament.
 

Més de dues setmanes a la presó 

La publicació feta a Twitter ja compta amb més d'un centenar de comentaris, més de 2.000 'M'agrada' i 800 retuits. Entre les moltes respostes, la majoria donen el mateix missatge: el reclam de l'alliberament de Junqueras i els seus companys de govern.

 

 

Ja són més de dues setmanes que Junqueras i vuit membres del govern de Puigdemont han estat empresonats com a mesura cautelar per la jutgessa Lamela. D'aquesta manera, els dirigents han aprofitat aquests dies per continuar reafirmant la seva voluntat de sortir.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris