IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Oriol Pujol treballa negociant la compra-venda d'empreses

L'exsecretari general de CDC espera el seu ingrés a presó

Oriol Pujol Ferrusola ingresarà a presó.
Oriol Pujol Ferrusola ingresarà a presó | Wikipedia

La vida és una caixa de sorpreses i no som conscients de les voltes que pot donar. Per exemple, poc podíem imaginar, durant l'any 2013, quan encara existia Convergència Democràtica de Catalunya, que el seu secretari general, Oriol Pujol, es trobaria, quatre anys després, treballant de comercial de compra-venda de petites i mitjanes empreses, mentre negocia la seva pena de presó.

Així ho asseguren desde 'Economía Digital', on indiquen que, a l'espera que el tribunal popular del cas ITV ratifiqui el pacte amb la fiscalia pels dos anys i mig que va acceptar el fill menor de Jordi Pujol, l'exdiputat es troba negociant, com a intermediari, per una consultora barcelonina que estudia el traspàs entre propietaris de negocis de diferents sectors.

 La companyia per la qual treballa el que molts consideraven que s'havia de convertir en president de la Generalitat és AvaBB, una marca «especialitzada a ser un enllaç entre les empreses que volen ser venudes i els inversors que la volen comprar», tal com informa la plataforma corporativa per la qual treballa Oriol Pujol.

Experimentat en el sector

Molts dels interlocutors, al veure el reconegut rostre del fill de l'expresident en una taula de negociació, no donen crèdit a la situació, impactats de trobar-se amb una figura tan important, com representativa, per realitzar una transacció d'aquestes característiques.

A més, la sorpresa augmenta durant la reunió. Resulta que Oriol Pujol no és cap aprenent del negoci, ja que tal com va recollir el periodista Maiol Roger, en el llibre 'Jordi Pujol, la gran família', el petit dels cinc germans ja s'havia dedicat a aquesta activitat abans de fer-se un nom en la política.

Actualment, el comercial es troba a l'espera que es confirmi el pacte amb la Fiscalia Anticorrupció, pel qual van acordar l'ingrés de dos anys i mig de presó per cobrar comissions en la redefinició del mapa d'estacions d'ITV a Catalunya i la deslocalització de multinacionals japoneses al territori.


Comentaris

envia el comentari