Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Òscar Andreu a l''Està passant' de TV3

El tuit d'Òscar Andreu sobre el pacte entre Arrimadas i Sánchez que s'ha fet viral

Ha creat un fotomuntatge que ha donat molt sobre què parlar

Imatge d'Òscar Andreu a l''Està passant' de TV3
Òscar Andreu ha tornat a crear rebombori a la xarxa amb la seva última publicació | TV3

Òscar Andreu, el conegut presentador de TV3  i humorista català ha tornat a encendre la xarxa amb la seva última publicació a Twitter. La crisi del coronavirus ha generat molt rebombori, i més després que aquesta última setmana, contra tot pronòstic,  Ciutadans hagi decidit donar el seu suport al PSOE  amb la pròrroga de l'estat d'alarma, un fet que no ha passat desapercebut per ningú.

L'humorista ha volgut deixar plasmat el seu punt de vista i la seva posició respecte al nou panorama polític amb una imatge en què es veuen representats els tres grups: Podemos, PSOE i C's. El nou trio que es presenta com el salvador del país és representat amb un  fotomuntatge amb micos feliços i turistes repartint fruita en un safari. El mico és la coalició Podemos-PSOE, la taronja és el partit taronja -com no-, i el turista oferint la fruita no és ni més ni menys queInés Arrimadas

Ara bé, Òscar Andreu no ha estat l'únic que ha volgut fer burla d'aquest últim esdeveniment de la política espanyola, sinó que molt altres usuaris també han volgut donar la seva opinió a les xarxes i han deixat molts comentaris  curiosos a la publicació de l'humorista donant-li la raó o qualificant el fotomuntatge de: «Meravellós!»

Cal recordar que després que Arrimadas donés el seu suport a Pedro Sánchez, l'exportaveu de C's al Congrés Juan Carlos Girauta va anunciar que abandonava el partit  «No vam treballar tant per construir una frontissa. Acabo de comunicar formalment la meva baixa com a afiliat de Cs», va anunciar ell mateix a Twitter després de coneixèr-se la notícia.