CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pablo Casado convocarà el seu primer Comitè Nacional del PP a Barcelona

La intenció del nou líder popular és deixar clar que la formació serà present a Catalunya
Imatge d'arxiu de Pablo Casado | CatalunyaDiari.cat

 

El nou president del Partit Popular, Pablo Casado, ha avançat aquest dilluns quins seran els seus pròxims passos com a successor de Mariano Rajoy. En concret, el fins ara vicesecretari de Comunicació del PP ha assegurat que desitja reunir-se com més aviat possible amb el seu antecessor, així com mantenir una reunió amb la seva exrival, Soraya Sáenz de Santamaría.

 

Casado també ha explicat que convocarà probablement aquest dimecres el primer Comitè Executiu Nacional del partit, a la ciutat de Barcelona. Ho ha explicat en una entrevista a la cadena COPE, on ha indicat també que el seu objectiu passa per «reil·lusionar als votants del PP», després d'un mes en el qual, segons ell, la formació ha estat «en funcions». Convocant el Comitè Nacional a Barcelona, el nou líder dels populars vol deixar clar que el seu partit serà present a Catalunya. 

 

El Govern avisa Pablo Casado que Catalunya «no la conquereix ningú»

Precisament aquests dies Pablo Casado ja ha protagonitzat una de les seves polèmiques, des que es va convertir en líder del PP. En concret, durant el mateix congrés de la formació, va assegurar que calia «reconquerir» els catalans, fent que «aquesta Tabàrnia hipotètica sigui de veritat». En aquest sentit, Casado va assenyalar que calia recuperar els consistoris de Badalona i Castelldefels, mantenir el poder a Tarragona, i aconseguir-ho també a l'Hospitalet de Llobregat. 

 

El vicepresident Pere Aragonès, durant la seva intervenció a l'Acampada Jove de Montblanc | cedida

 

La resposta del Govern no s'ha fet esperar. Durant una intervenció a l'Acampada Jove de Montblanc, el vicepresident Pere Aragonès ha avisat el líder popular que «Catalunya no la conquereix ningú», perquè «és de la seva gent». En aquest sentit, Aragonès ha assegurat que els catalans «conqueriran la llibertat del país amb democràcia, civisme i mobilització pacífica».