Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Casado amb Pedro Sánchez

La petició de Pablo Casado amb els investigats després dels aldarulls a Barcelona

El líder del PP també es nega a admetre la condemna de la violència del president de la Generalitat, Quim Torra

Pablo Casado amb Pedro Sánchez
Pablo Casado amb Pedro Sánchez | Cedida

Pablo Casado, president del PP, ho té clar: les investigacions que s'han obert a Catalunya arran dels aldarulls de la setmana passada, els hauria de portar l'Audiència Nacional.

El líder popular ha anunciat aquesta petició després de visitar aquest passat dilluns Barcelona i d'estar durant tot el dia d'avui al País Basc. Per Casado, no hi ha dubte que els fets viscuts després de la publicació de la sentència del procés català, es poden considerar com a «terrorisme de carrer» o, fins i tot, «kale borroka». 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Demana actuar amb «fermesa»

En aquest sentit, el president del PP ha volgut recordar com anys enrere els governs espanyols liderats pel seu partit van actuar amb «fermesa» davant les actuacions de la kale borroka a Euskadi. Per tant, considera que s'ha d'aplicar la llei perquè, tal com va passar al País Basc, deixin de cremar «els caixers i les marquesines». 

Casado ha volgut enviar aquest missatge al president edle govern espanyol, Pedro Sánchez, que segons el seu parer,  ha d'acceptar que els aldarulls viscuts en les quatre capitals catalanes «són més que disturbis».

Casado no es creu la condemna de la violència de Torra

A més a més, li recorda a Sánchez tot el desplegament que va necessitar durant la seva visita de dilluns a Barcelona, en la qual, va acudir amb «20 vehicles, patrulles de la Guàrdia Civil i escortes per a sortir de l'hospital». 

Finalment, Casado es nega a admetre la condemna de la violència del president de la Generalitat, Quim Torra, i li recomana a Sánchez que parli amb ell per a «recordar-li que trenca els 40 acords que mantenen els socialistes amb els partits independentistes a Catalunya».

També et poden interessar...