Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Casado durant l'acte final de campanya per a les eleccions del 10-N

Pablo Casado destaca la feina de la policia a Catalunya després de votar

El líder popular ha volgut agrair l'esforç dels cossos de seguretat perquè «tots els espanyols puguin exercir el seu dret constitucional»

Pablo Casado durant l'acte final de campanya per a les eleccions del 10-N
El líder popular ha agraït «la feina de les forces de seguretat de l'Estat» | Cedida

Aquest diumenge se celebren eleccions generals, i els candidats de la major part dels partits ja han acudit a votar als seus respectius col·legis electorals  per tal de dipositar els seus vots per al Congrés i el Senat.  És el cas del líder i candidat del Partit Popular (PP), Pablo Casado, que, acompanyat per la seva dona i l'alcalde de Madrid, ha votat al Col·legi de la Mare de Déu del Pilar de la capital espanyola. 

Pablo Casado destaca la feina de la policia a Catalunya

Allà, el líder conservador ha insistit a  destacar la feina dels cossos de seguretat de l'Estat a Catalunya. «Estan vetllant per l'ordre públic perquè tots els espanyols, en especial aquells que estan vivint a Catalunya, puguin exercir el seu dret constitucional sense cap incidència i sense cap pressió», ha assegurat. 

  

Es tracta, sens dubte, d'un dia clau per a tots els candidats, però sobretot per al líder popular, i és que Pablo Casado arriba a aquests comicis amb unes enquestes que li auguren un important augment de vots i escons. En aquest sentit, Casado ha destacat la importància de votar «massivament», i s'ha mostrat optimista sobre la possibilitat de «desbloquejar la situació política». 

També et pot interessar...