Pablo Casado escull Dolors Montserrat com a cap de llista per a les europees

La catalana, actual portaveu del Partit Popular al Congrés dels Diputats, és una de les grans aliades del recentment escollit secretari general

La catalana Dolors Montserrat serà cap de llista del PP a les eleccions europees
La catalana Dolors Montserrat serà cap de llista del PP a les eleccions europees | CatalunyaDiari.cat

El secretari general del Partit Popular (PP), Pablo Casado, ha revelat finalment el nom de la persona que encapçalarà les llistes de la formació per a les eleccions europees. Es tracta de la catalana Dolors Montserrat, actual portaveu popular al Congrés dels Diputats, i una de les grans aliades de Casado. Montserrat és una advocada de 45 anys, natural de Sant Sadurní de Noya, Barcelona, que ha estat diputada del seu poble durant quatre legislatures, a partir d'haver estat ministra de Sanitat, Serveis i Igualtat durant el govern de Rajoy. 

Pablo Casado a 'El Programa de Ana Rosa'
Pablo Casado va elegir Cayetana Álvarez de Toledo com a número 1 de la llista per Barcelona a les eleccions del 28-A | Telecinco

 

Cal recordar que en un principi Dolors Montserrat anava a ser número 1 per la llista de Barcelona, però aquest càrrec el va acabar assumint Cayetana Álvarez de Toledo, per desig del propi president del PP, Pablo Casado. En tot cas, la candidatura de Dolors Montserrat anirà acompanyada d'Esteban González Pons, actual portaveu del PP al Parlament Europeu i vicepresident del Grup del Partit Popular Europeu. A més, des de fa uns mesos, González és candidat a la presidència de la Comissió Europea.

Juntament amb Montserrat i González Pons hi ha l'exministre d'exterior José Manuel García Margallo, que va exercir d'eurodiputat durant 17 anys; l'exministre Juan Ignacio Zoido, que ha passat a encapçalar la llista del PP per Sevilla a les eleccions andaluses; i el president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, que haurà de dimitir com a president.


Comentaris

envia el comentari