Casado exigeix a Sánchez acabar amb el «malson» aplicant el 155 a Catalunya

El líder del Partit Popular ha fet una visita a la ciutat de Tarragona

Imatge del president del PP, Pablo Casado, en la seva visita a Tarragona.
Pablo Casado ha fet una visita a la ciutat de Tarragona  | TarragonaDigital.cat

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha carregat contra el govern de Torra per «donar instruccions als Mossos per delinquir, és a dir, per no complir amb la llei i no actuar davant la kale borroka». El líder popular ha dit que Torra, que vol acomiadar els presos abans que marxin a Madrid, «pot fer el que vulgui» però que s'ha de cenyir a «complir la llei».

«Em preocupa que el govern català tingui règims penitenciaris diferents depenent de qui estigui la presó i que un pres independentista tingui un règim de trucades, visites i àpats a la carta», ha afegit. Per tot plegat, Casado ha reclamat, de nou, a Sánchez que «posi ordre» amb l'aplicació de l'article 155 perquè s'acabi «aquest malson».

El líder del PP ha criticat Torra per fer de «guàrdia pretoriana de seguretat, com si fos un cap d'estat, per malversar fons públics» i «pagar-li la seguretat a Puigdemont». També ha carregat contra ell per «malversar fons públics per fer propaganda a mitjans públics» o «l'adoctrinament a les escoles».

Casado diu a Sánchez que el truqui per aplicar el 155

Casado també ha dit que a Catalunya «s'incompleix la llei i es coarta la llibertat dels catalans». Per tot plegat, ha demanat que el president espanyol, Pedro Sánchez, deixi «d'enviar a Iceta a negociar els pressupostos amb els independentistes» i «truqui al PP per acordar com aplicar l'article 155 de la Constitució per acabar amb aquest malson». 

L'alcaldable a Tarragona pel PP, José Luis Martín; l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros; Pablo Casado, i el president de PPC, Alejandro Fernández.
L'alcaldable a Tarragona pel PP, José Luis Martín; l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros; Pablo Casado, i el president de PPC, Alejandro Fernández | TarragonaDigital.cat

 

Tarragona, exemple de ciutat sense llaços grocs gràcies al PP

Casado ha visitat aquest dijous a la tarda Tarragona en el que ell mateix ha descrit com a inici de precampanya. Acompanyat de l'alcaldable del PP, José Luis Martín, que forma part de l'equip de govern i que ocupa la regidoria d'Espais Públics, Casado ha posat Tarragona com a exemple de ciutat lliure de llaços grocs. «S'ha convertit en la ciutat on no s'ocupa l'espai públic per a fer propaganda independentista», ha afirmat.

a

En aquesta línia, el líder popular ha recordat que quan es van posar llaços a la muralla de Tarragona, Martín, com a responsable de l'àrea de neteja, va ocupar-se perquè es retiressin. «Era una ofensa no només al patrimoni, també a la llibertat dels espanyols que no volen veure un emblema que acusa Espanya de ser un règim no democràtic pugui estar als espais públics», ha explicat. Casado ha acabat la seva visita a l'Ajuntament de Tarragona, on ha estat rebut per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.


Comentaris

envia el comentari