YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pablo Casado explica la seva experiència com a pare de nadó prematur

Amb motiu del Dia del Pare, el líder del PP explica el naixement del seu fill amb tan sols 25 setmanes de gestació

Pablo Casado i Isabel Torres
Pablo Casado i Isabel Torres | INSTAGRAM @PABLO CASADO

Pablo Iglesias i Pablo Casado tenen poques coses en comú en termes polítics, però els uneix un passat: els dos van patir el naixement prematur dels seus nadons. Pablo Iglesias ja va reconèixer en el seu dia que quan van néixer els seus petits, el missatge que li va enviar Pablo Casado va ser un dels més emotius. 

Amb motiu de la celebració del Dia del Pare, el polític del PP Pablo Casado i la seva dona concedien una entrevista a la revista ‘Telva’ on explicaven el moment més dur al que es van haver d’afrontar quan va néixer el seu segon fill, amb tan sols 25 setmanes de gestació, mentre reconeixen que aquella experiència els va unir molt, a causa de les decisions tan importants que van haver de prendre en aquella situació.

 

El seu fill Pablo, operat del cor amb pocs dies de vida

Isabel Torres, la dona de Pablo Casado, recorda aquella experiència com la més dura de la seva vida, quan amb 22 setmanes de gestació, se li va trencar la bossa amniòtica prematurament, amb la qual cosa, va haver de guardar repòs absolut per retardar el màxim possible la imminent arribada del seu nadó: «Qualsevol esternut, atac de tos, o moviment podien ser un perill per la vida del meu fill. «Aquelles setmanes se’m van fer eternes. Crec que no tornaré a patir una experiència tan dura en tota la meva vida», explica.

 

Pablo Casado, continuava amb el relat d’aquells dies, en què al cap de dues setmanes de néixer el seu fill, van haver d’operar el nadó per tancar-li una vàlvula del cor: «Va estar en coma tres dies i el nen s’agafava a la vida d’una manera impressionant, s’havia de veure. Quan va néixer era una rateta vermella, translúcida. Les orelles enganxades, les parpelles unides… Després la pell es fa pell, les ungles es fan ungles; és impressionant, un miracle».

 

 

 

Oponents en política, però units com a pares

Si en alguna cosa coincideixen els dos oponents en política, a part de ser pares de nadons prematurs, és en alabar la sanitat pública que té el nostre país, ja que els dos han reconegut que els tractaments que han tingut els seus fills no els haurien pogut pagar en un altre país.

A més a més, tal com reconeixia Pablo Iglesias, l’experiència dels pares de nadons prematurs és tan forta, que entre els que han sofert aquest dur moment existeix una empatia especial per la incertesa que han passat i per les llargues hores d’hospital que han hagut de suportar.

 

 

Per això, Pablo Casado confirmava com de propers s’havien mantingut a la parella de Podemos quan van saber que els seus bessons havien nascut de forma prematura: «Hem estat a prop i he descobert dos excel·lents pares. Estem als antípodes en moltes coses, però em trec el barret per com estan tirant la situació endavant». 

Actualment, els bessons de Pablo Iglesias ja són a casa i mantenen el seu ritme normal de creixement, i el fill de Pablo Casado, que es diu també Pablo i ja té 5 anys, és un nen feliç i completament normal. A això s'ha d'afegir que Pablo Iglesias i Irene Montero han anunciat fa poc que esperen una nena, així que d'aquí poc els seus bessons tindran una companya de jocs amb qui passar-s'ho bé.

 

Irene Montero embarassada
Irene Montero i Pablo Iglesias esperen ara una nena  | INSTAGRAM @I_MONTERO_

 

 

Comentaris

envia el comentari